Компанията Aznom Palladium показа интересен проект на базата на американски

...
Компанията Aznom Palladium показа интересен проект на базата на американски
Коментари Харесай

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили

Компанията Aznom Palladium сподели забавен план въз основата на американски пикап RAM от който ще бъдат направени едвам 10 броя. Седанът, както от марката дефинират своето създание, е създаден напълно в името на лукса, като това е очевидно в екстериора и интериора. Разбира се, това идва и на съответната цена от 1.5 милиона $ или към 1.39 милиона евро. Под капака на странната идея работи 5.-литров бензинов мотор от RAM, само че един от купувачите не счита, че мощността от 700 конски сили е задоволителна и поръчва нов 6.4-литров HEMI мотор, който бива модифициран с чифт турбини и съумява да усили мощността си до 850 конски сили.
`Странен

Базата на пикапа си споделя думата и седанът може да се похвали със система за задвижване на четирите колела, както и разнообразни режими на шофиране отвън пътя. Въпреки високата мощ, тежестта 2.7 тона от си споделя думата и ускорението от 0 до 100км/ч лишава към 4 секунди. Максималната скорост на Palladium е 250км/ч. Пикапът – седан е получил още по-ниско окачване, както и по-големи спирачки.
`Странен

В интериора доминира кожа и дървени приложения, а на втория ред седалки могат да бъдат открити улеснения като в лимузина, в това число електрически надзор на седалките, масаж и даже ледник.
`Странен

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР