Компанията Aznom Palladium показа интересен проект на базата на американски ...

Компанията Aznom Palladium показа интересен проект на базата на американски

Странен седан на базата на пикап RAM разполага с 850 конски сили

Компанията Aznom Palladium сподели забавен план въз основата на американски пикап RAM от който ще бъдат направени едвам 10 броя. Седанът, както от марката дефинират своето създание, е създаден напълно в името на лукса, като това е очевидно в екстериора и интериора. Разбира се, това идва и на съответната цена от 1.5 милиона $ или към 1.39 милиона евро. Под капака на странната идея работи 5.-литров бензинов мотор от RAM, само че един от купувачите не счита, че мощността от 700 конски сили е задоволителна и поръчва нов 6.4-литров HEMI мотор, който бива модифициран с чифт турбини и съумява да усили мощността си до 850 конски сили.
`Странен

Базата на пикапа си споделя думата и седанът може да се похвали със система за задвижване на четирите колела, както и разнообразни режими на шофиране отвън пътя. Въпреки високата мощ, тежестта 2.7 тона от си споделя думата и ускорението от 0 до 100км/ч лишава към 4 секунди. Максималната скорост на Palladium е 250км/ч. Пикапът – седан е получил още по-ниско окачване, както и по-големи спирачки.
`Странен

В интериора доминира кожа и дървени приложения, а на втория ред седалки могат да бъдат открити улеснения като в лимузина, в това число електрически надзор на седалките, масаж и даже ледник.
`Странен

Източник: fakti.bg


КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР


PromoMall.bg