САН ФРАНЦИСКО (AP) — Когато Джайънтс от Сан Франциско отрязаха

...
САН ФРАНЦИСКО (AP) — Когато Джайънтс от Сан Франциско отрязаха
Коментари Харесай

Джоуи Барт от Пиратите се наслаждава на нов отбор, тъй като бившата най-добра перспектива на Джайънтс се завръща в Сан Франциско

САН ФРАНЦИСКО (AP) — Когато Джайънтс от Сан Франциско отрязаха Джоуи Барт в края на март и започнаха да търсят покупко-продажби за своите в миналото оповестени най-хубава вероятност, ловецът имаше съмнение за Питсбърг Пиратс като дестинация.

Той огледа описите на другите тимове и се чудеше кой може да се нуждае от дълбочина на хващане. Още по-добре, той имаше фамилни връзки - татко му, Томи, е израснал покрай Питсбърг в Лоуър Бърел и е вдъхнал обич към спорта в Питсбърг на Барт.

„ Имах необичайно чувство за Питсбърг “, сподели Барт, който се завърна в Сан Франциско в петък за първи път, откогато беше раздаден този месец, когато Пиратите започнаха сет от три игри против Джайънтс.

27-годишният футболист обича да е по-близо до фамилията си и до момента се забавлява с новия си клуб. Барт, говорейки преди мача в петък покрай площадката на гостите, е впечатлен от това, което той разказа като комбинация от млади и опитни играчи на Пиратите.

„ Наистина се любувам и изпитвам огромно у...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР