Компаниите за частно здравно осигуряване се съгласиха да покрият разходите

...
Компаниите за частно здравно осигуряване се съгласиха да покрият разходите
Коментари Харесай

Майк Пенс: Лечението за коронавирус ще бъде покрито от застраховката

Компаниите за частно здравно обезпечаване се съгласиха да покрият разноските за лекуване за заболелите от ковид. Това заяви вицепрезидентът на Съединени американски щати Майк Пенс на среща в Белия дом с шефовете на застрахователни компании, написа " Дейли телеграф ".

Компаниите също се съгласиха да покрият телемедицината за пациенти, които не би трябвало да напущат домовете си, добави Пенс. Той разясни, че шефовете на фирмите са се съгласили да " няма изненадващи сметки ".

По време на диалозите участва и президентът на Съединени американски щати Доналд Тръмп.

Американският водач сподели, че администрацията ще помогне на самолетните и круизни компании по време на рецесията.

" Те са две огромни промишлености и ние ще им помогнем ", даде обещание Тръмп.

Около 4900 души са тествани за ковид в публични лаборатории в Съединени американски щати, разкриха от Центровете за надзор и предварителна защита на болесттите. Не са включени обаче американците, които са били тествани в клиники и частни лаборатории.

От центровете също оповестиха, че в страната има 696 случая, което е нарастване с 244 спрямо предходните данни. Също умрелите са се нараснали с 6 до 25 общо. Потвърдени са случаи в 36 щата и Окръг Колумбия. Преди информацията беше за 35 щата. В данните са включени и 49 случаи на болни, които са евакуирани от Япония и Ухан, Китай.

Вчера президентът разгласи пакет от ограничения за стимулиране на стопанската система, което се отрази позитивно на пазарите.

По последни данни повече от 114 000 души в над 100 страни са носители на ковид. Над 4000 души са умряли, а 64 000 са се възстановили.

Можете да следите случаите на ковид по света на инфографиките на Университет " Джон Хопкинс ". /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР