Компактен, дизайнерски, лесен за употреба, но със страхотни възможности -

...
Компактен, дизайнерски, лесен за употреба, но със страхотни възможности -
Коментари Харесай

Olympus Pen - моят фотоапарат

Компактен, дизайнерски, елементарен за приложимост, само че със страхотни благоприятни условия - това е моят фотоапарат. Възможностите за надзор от смарт телефон, селфита с тъч скрийн функционалност и множеството арт филтри го вършат извънредно подобаващ за актуалния метод на живот.

Съдейки по мненията и на други градски девойки, можем да кажем, че Olympus Pen е съвършеният уред за актуалната дейна и елегантна жена.

" Апаратът наподобява превъзходно и чувството да го държиш в ръка е повече от прелестно. Тънкият зум обектив е причина да се побере във всяка от моите чанти, тъй че го нося на всички места с мен. Мога да върша прелестни и висококачествени фотоси, които споделям на момента с лекост. Новият отдалечен надзор от смарт телефона е незабравим. "

“Обожавам да нося този уред. Мога да му прибавям аксесоари, подхождащи на стила ми и мога да го нося постоянно в чантата си. С него върша фотоси, с които се гордея, а WiFi картата ми разрешава да ги споделя на секундата с приятелите си. ”

" Имам прелестно изглеждащ фотоапарат, стимулиращ ме да фотографирам непрекъснато и да споделям с приятелите си фрагменти, които не бих могла да направя с телефона си или с компактна " сапунерка ". Освен това мога да му прибавям аксесоари и да го направя неповторим - тъкмо в моя жанр. "

" Лесно е да се отличиш в множеството, в случай че държиш в ръка фотоапарат, който наподобява и се усеща по съвършен метод. После усещаш силата му и във връзка с скорост и качество на изображенията - достижения, сложни даже за тежките и скъпи DSLR-и. "

Екип на Olympus Pen ще ви чака на Mish Mash Fest, да ви направи незабравима фотосесия, фотосите от която които с наслада ще споделяте със своите другари. 







Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР