Комитетът по правни въпроси на Камарата на представителите насрочи първото

...
Комитетът по правни въпроси на Камарата на представителите насрочи първото
Коментари Харесай

Комисия покани Тръмп да даде показания за импийчмънта

Комитетът по правни въпроси на Камарата на представителите насрочи първото си съвещание за импийчмънт през идната седмица, съобщи Си Ен Ен. Телевизията отбелязва, че Камарата направи още една стъпка по-близо до импийчмънта на президента Доналд Тръмп. Комитетът  разгласи, че ще организира чуване на 4 декември по " конституционните учредения за президентския импийчмънт ", на който ще има експертна група, която ще даде показания " по отношение на използването на конституционната рамка на високите закононарушения и провиненията към доста сериозните обвинения по отношение на държанието на президента ", разкри източник от демократите. Според политическите съперници на Тръмп той се е опитал да убеди украинския президент Володимир Зеленски да стартира следствие на активността на сина на някогашния вицепрезидент на Съединени американски щати Джоузеф Байдън в украинска газова компания в подмяна на финансова и военна помощ за Киев.

Председателят на комисията по правни въпроси Джери Надлър предложения Тръмп да се включи в чувания идната седмица. На протест във Флорида президентът още веднъж остро разкритикува демократите за процедурата по импийчмънт. Преди време Доналд Тръмп сподели, че може да обмисли да даде писмени показания.

 КАРТЕЛИ

Президентът на Съединени американски щати упорства наркокартелите в Мексико да бъдат класифицирани като терористична организация. В началото на месеца те убиха три дами и шест деца от американско мормонско семейство. Ако наркокартелите бъдат оповестени за терористични организации като " Ал Кайда " и " Ислямска страна ", американското държавно управление ще получи спомагателни благоприятни условия при битката против тях.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР