Комедийната легенда Латинка Петрова се оплака, че последствията от коронавируса

...
Комедийната легенда Латинка Петрова се оплака, че последствията от коронавируса
Коментари Харесай

Косата на Латинка Петрова окапала след COVID-19

Комедийната легенда Латинка Петрова се оплака, че следствията от ковид я тормозели в продължение на година, откакто го прекара. Заради отраженията на рисковата китайска болест върху организма суетната актриса изгубила внезапно косата си. Петрова показа, че къдравата грива, която е нейна запазена марка от години, почнала да пада на снопове в ръцете ѝ и тя се уплашила както в никакъв случай до момента, написа вестник " Ретро ".

Комедиантката в началото помислила, че имала страшна диагноза, за която не подозирала, само че след здравна консултация си отдъхнала, като научила, че рухването на косата бил един от най-често срещаните постковид синдроми. Латинка подхванала незабавни ограничения и пробвала всевъзможни бабини илачи. Накрая избавила ситуацията с шампоан, чиято реклама видяла по тв приемника. Добре, че обстановката съвпаднала с следващия локдаун, в който нямала изяви на театралната сцена, тъй като не знаела по какъв начин ще се появи пред аудитория в неразпознаваем тип.

Петрова още помни с смут срещата си с Ковид и продължава да се пази все по този начин педантично макар разхлабените ограничения, тъй като кононавирусът я вкара в болница през предходната пролет. Точно за Великден тя постъпи за лекуване в болница, където изкара близо месец. Две седмици преди този момент пък била на самолечение вкъщи, което влошило обстановката, само че в оня миг в нито една болница в София нямало места и не желали да я одобряват. И мъжът ѝ не могъл да пребори болестта на крайник и също лежал в болница. „ Ужасяваща работа беше. Буквално прекосих през пъкъла. Първите два-три дни беше тежко, само че търпимо. И внезапно се утежних. Едва стоях на краката си, усещах се извънредно отпаднала. Направих си тест и той се оказа позитивен. В лечебните заведения, в които потърсих помощ тогава, ми споделиха, че не могат да ме одобряват “, тъй като нямали места, и ми беше назначено домашно лекуване. Вече се усещам по-добре и напряко не желая да се сещам на какво тежко тестване бях подложена. Искам да кажа на хората да се пазят доста, тъй като това е невероятна злина “, оплака се Лоти.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР