Колосалната психологическа операция продължава. Всеки, който е запознат с Проекта

...
Колосалната психологическа операция продължава. Всеки, който е запознат с Проекта
Коментари Харесай

Ескобар шокиращо: Първо иде гражданската война

Колосалната психическа интервенция продължава. Всеки, който е осведомен с Проекта за временен интегритет знееше по какъв начин това неизбежно ще се развие. Това написа в собствен коментар известният бразилски публицист Пепе Ескобар.

Вижте останалата част от разбора:


Избрах да го дефинира като тинк-танков гейминг опит в моята колонка "Бананови нелепости ". Това е живо обучение. И въпреки всичко, никой не знае по какъв начин тъкмо ще свърши то.
Американското разузнаване е доста наясно с добре документираните случаи на изборни измами. Сред тях:
Софтуер на НСА, който инфилтрира всяка мрежа, както по-рано беше описал Едуард Сноудън, и който е кадърен да трансформира бройките на изборните гласове.

Суперкомптютърът Хамер и приложението му Скорекард, която хаква компютри и трансферира точки от щатските изборни компютърни системи и външни изборни складове за данни на трети страни.

Софтуерната система Доминиън, която е известно, че е имала съществени проблеми със сигурността от 2000-та година, само че към момента се употребява в към тридесет щата, в това число и във всеки суинг щат.

Въпросните суинг щатове към този момент съумяха да създадат отвесни подскоци в посока на Джо Байдън, най-много Мичиган и Уисконсин, които го направиха в 4:00 през нощта.

Агенция Франс прес се опита да обори случая с Уисконсин несполучливо, а с Мичиган даже не посмя да се занимава.

И, несъмнено, многото случаи на дали своят вот мъртъвци.

Ключовият настоящ артист е Дълбоката страна, която взема решение какво ще се случи оттук насетне. Те са си създали сметката за плюсовете и минусите на това да сложат изкуфял претендент във втора фаза на деменцията, който на всичкото от горната страна е военолюбец и евентуален изнудвач (заедно със синчето си) за позицията на "лидер на свободния свят ".

Та въпросният, водеше акцията си от мазето си, некадърен е да запълни и един паркинг на мероприятията си и има за собствен сътрудник, човек, който има толкоз малко поддръжка на демократическите първоначални избори, че първа избра да ги напусне.

Оптиката, изключително в случай че я гледаме от големите пространства на забъркания с Империята Глобален Юг, е нещо извънредно.

Неясните избори са прерогатив на Боливия или Беларус. И въпреки всичко, единствено Империята може да легитимизира едни неразбираеми избори, изключително в случай че са в личния й двор.

Добре пристигнали в новата опозиция

Републиканската партия е в доста удобна позиция сега. Държат Сената, а може да се окаже, че ще получат и в допълнение 12 места в Камарата на представителите.

Също по този начин знаят, че всеки опит на тандема Джо Байдън - Камала Харис да внасят закони посредством изпълнителни заповеди.... ще има последици.

Ъгълът на Фокс Нюз и Ню Йорк Пост е изключително забавен.

Защо внезапно започнаха да поддържат Джо Байдън? Далеч оттатък вътрешнофамилни кавги, почтени за сагата "Наследниците ", Рупърт Мърдок даде да се разбере посредством преносимия компютър, който се прочу, че има някакъв компромат за семейството Байдън.

Тъй че, Байдъните ще вършат каквото той изиска. Съответно, Рупърт Мърдок не се нуждае повече от Доналд Тръмп.

Нито пък на доктрина, Републиканската партия се нуждае от него.

Бивши вътрешни лица от Централно разузнавателно управление на САЩ твърдят, че има съществени мошеничества зад завесите, които стават сред републиканците и групировката на Байдън-Харис.

Търговия и сделки, с които се заобикаля Доналд Тръмп, който по-голямата част от високопоставените републиканци ненавиждат и желаят възмездие против него.

Най-важният човек в републиканския Сенат е водачът на болшинството, сенатор Мич Макконъл.

И въпреки всичко, с цел да почистим всички висящи подозрения, едно наново броене на гласовете ще бъде нужно във всичките оспорвани шест шата.

Става въпрос за Уисконсин, Мичиган, Пенсилвания, Джорджия, Невада и Аризона. Ще бъде мъчно ръчно преброяване. Бюлетините ще се броят и гледат, една по една.

Министерството на правораздаването ще би трябвало да работи неотложно. Но това няма да се случи.

Повторните преброявания костват доста пари. Няма никакви доказателства, че еикпът на Доналд Тръмп, който няма и задоволително средства и човешки запас, ще успее да убеди Тате Буш, че неговият актив, основният прокурор Уилям Бар, би трябвало да се хване.

Докато непрестанно демонизират Доналд Тръмп, че разпространявал "вълна от дезинформация ", както и "че се пробва да подкопае легитимността на американските избори ", от огромните казионни медии и огромните софтуерни компании оповестиха спечелилия на тези президентски избори.

Това е типичен случай на авансово програмиране в овчи честоти.

И въпреки всичко, това което в действителност има значение, е буквата на закона.

Щатските законодателни органи ще решат кои електори ще отидат в Избирателната гилдия с цел да назначат президента.

Ето ви - Глава втора, член първи, алинея втора:

"Всеки щат ще назначи електори, по подобен метод, по какъвто законодателния орган може да реши ".

Тъй че, това няма нищо общо с губернаторите, да не приказваме за медиите.

Зависи от републиканските щатски законодателни органи да работят надлежно. Драмата може да се развива в продължение на дълги и дълги седмици.

Първата стъпка на процедурите за Изборната гилдия се случва на 14 декември. Финалното установяване ще се случи едвам в края на януари месец.

Междувременно, приказките за "Нова опозиция " се популяризират като горски пожар.

Тръмпизмът със своите 71 милиона плюс гласове, е твърдо открит като всеобщо придвижване. Никой в Републиканската партия няма такава национална поддръжка.

Хвърляйки тръмпизма на кучетата, от Републиканската партия може би правят сепуку.

Какво ще вършат непотребните?

Винаги незаменимият Алистър Крук закова пирона в десетката със мощното си есе: "Тръмп е президентът на Червена Америка ".

И доста зависи от това по какъв начин режисираната изборна трагикомедия се развие, "Излишните " са обречени да се трансфорат в "Неуправляемите ".

Алистър Крук приказва за основен паралел, който е изработен от историка Майк Влахос, който демонстрира по какъв начин актуалната американска сага е огледало на античен Рим от последния век на Републиката.

Влахос слага римския хайлайф против популарите, които са показани от днешната Червена (Тръмпистка) Америка:

"Това е било един нов свят, в който огромните земевладелци, с техните латифундии (робско-поземленият източник на богатство), които са били "големите мъже " водещи другите фракции в гражданските войни, стават сенаторските архонти, преобладаващи римския живот през идващите пет века ", изяснява той.

"Докато в това време, народът - популарите, са били пасивни - не безпомощни- само че като цяло подвластен и неучастващ детайл в ръководството на Рим ", споделя Влахос.

"Това се отразява внезапно на изобретателната страна на живота в Рим и в последна сметка води до разделянето му ", изяснява той.

Колкото и демократическата машина да го желае, Доналд Тръмп към момента не е император Цезар Август, който гърците назовават "автократор ", само че е бил в действителност монарх.

Американският Август, Тиберий и най-много Калигула, към момента е надалеч по този път. Но той ще бъде един благодетелен и филантропичен империалист.

Междувременно, какво ще прави имперската Голяма столица?

Западът, и изключително в американския си Рим, е на ръба на двойна бездна - най-лошата икономическа меланхолия, която е съществувала в миналото, в добанка към неизбежната, жестока и неконтролирана детонация на обществен яд.

И по този начин, Дълбоката дърржава обосновава това с Джо Байдън и рано или късно, Върховния шакти, Върховния пълководец, Маа Дурга Камала Харис.

Пътят става по този метод, все по-гладък по посока на назования в Давос Голям рестарт.

Все отново, с цел да се рестартира шахматната дъска, тя първо би трябвало да бъде разрушена.

Това ще бъде една стъпка оттатък Мрачната зима, която неинцидентно беше призована от четящия от телесуфтера си, Джо Байдън по време на последния президентски спор.

Сценарият извънредно доста се доближава до "Стъпка за затваряне " на фондация Рокфелер от 2010 година.

МЕждувременно, проект Б също е подготвен и чакащ да бъде пуснат:

Тук линиите са фокусирани на световен безпорядък и вилнеене, центрирано върху сферата на въздействие на "злосторната " Русия, с цел да се задоволи едно "възродено " НАТО и военно-индустриалният комплекс.

Последният точно избра преди всичко, назначения от медиите за определен президент, тъй като е ясно, че Джо Байдън не е нищо повече от гъвкава пешка на масата.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР