Колоритният писател Любомир Милчев, популярен като Денди, влезе в открит

...
Колоритният писател Любомир Милчев, популярен като Денди, влезе в открит
Коментари Харесай

Колоритна личност скочи на Слави заради гавра

Колоритният публицист Любомир Милчев, известен като Денди, влезе в открит спор с водещия Слави Трифонов. Според Денди Слави бил " нездравословен “, тъй като се гаврел с хората намерено в ефир. Двамата се скараха още през предходната година, като Денди даже изпрати тъжба до Съвет за електронни медии против Дългия. Според писателя той по този начин и не си е взел поука. Пародийният облик на Денди-Пенди, който постоянно се появява в актьорската вечер на предаването, е пошъл, сексистки и дискриминативен.

" Пенди е като контракция на " пендел “, " педал “, " хомосексуалист “. Пародиите продължиха със смайваща периодичност. Може също да се означи, че от пародиите на известния ми и по този начин килнат облик шоуто несъмнено печели “, разсъждава Денди.

Той обаче е афектиран най-много тъй като чул на улицата да го назовават с обидни квалификации.

" Няма подозрение, че същинските фенове на това шоу без друго не блестят с огромна просвета и нюх, обожават някой да бъде омаскарен, а също и да бъдат манипулирани и таман по този начин са плодородна почва за втълпяване на ненавист към особеното, към по-сложното, към традиционалното, изобщо към това, което не се вписва в мерзкия модел на чалга клишетата “, избухна Денди пред " България Днес “.

От екипа на " Шоуто на Слави “ отхвърлиха да разясняват думите на Денди с обяснението, че не се занимават с персонални отзиви на фенове на предаването, какъвто в казусът се явява писателят.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР