Колкото и записки човек да си подготви, срещата е наистина

...
Колкото и записки човек да си подготви, срещата е наистина
Коментари Харесай

Соломон Паси се включи в хора на критиците на Тръмп и сподели болката на глобалистите от срещата му с Путин! Оплака и ЦРУ

" Колкото и мемоари човек да си приготви, срещата е в действителност неповторима. Изгледах CNN и маса други източници. Това, за което е подложен на критика Тръмп, не е, че се е срещнал с Путин, а поради конференцията по-късно ". Това съобщи в ефира на " Здравей, България " президентът на Атлантическия клуб Соломон Паси.

" От цялата среща огромният печеливш е Путин, той има ползи и отиде с непосредствено сложени цели. Тръмп желае пък просто преизбиране, по тази причина направи тази волтова дъга. Коментарите за срещата бяха доста. Германският външен министър да вземем за пример сподели, че не може да разчита на Белия дом. От тук стартира едно доста фино разграничение на европейската политика към Съединени американски щати и към тази към Тръмп ", сподели той.

Според него с тази среща Тръмп е подкопал доверието в Централно разузнавателно управление на САЩ, откакто е споделил, че Русия го е уверила, че не се е намесила в изборите в Съединени американски щати, макар отчетите на разузнаването.

" Тръмп сега не основава другари на Съединени американски щати, а свои другари. Европейски Съюз обаче би трябвало да знае, че ние не можем и не би трябвало да опитваме да сменяме президента Тръмп - ние би трябвало да преговаряме по всевъзможен начин, минус едно - това едно са нашите полезности ", счита Паси.

" Има нова архитектура на света и тя бе декларирана още когато Тръмп стана водач на протекционизма, а Си Дзинпин на глобализма ", добави той.

" Огромна част от републиканците в Съединени американски щати също са недоволни от срещата. Дори Джон Маккейн, който е емблемата на републиканската партия, назова тази среща " позорна ". Тръмп не е глобалист, а антиглобалист ", съобщи Паси.

" Тръмп прави нов другарски кръг. Негов другар е Путин, той се сприятелява с Ким Чен Ун. На срещата на НАТО, той влезе демонстративно с Ердоган, с цел да покаже кой е неговият другар в границите на блока. Това ни кара да мислим дали Тръмп няма да има интерес Съединени американски щати да станат кандидат-член на БРИКС след време ", счита Паси.

" Не е ясно какво действително ще се реализира след тази среща. Съединени американски щати не са единствено президент, те имат конгрес и висш съд, както и сенат. За да се реализира нещо, то би трябвало да мине през цялата тази машина, а не през един човек, даже да е президентът. Тръмп не е еднопосочен човек, той не е от нормалните обвинени в Белия дом. Добре, че сме в НАТО, тъй като, в случай че в този момент трябваше да влизаме, не знам какво щеше да стане. Добрата вест за атлантиците е, че пред нас има нов небосвод и непредсказуем геополитически живот ", приключи Соломон Паси.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР