Колкото и да отрича, Бойко Борисов се осветли като пудел

...
Колкото и да отрича, Бойко Борисов се осветли като пудел
Коментари Харесай

Пуделът на Путин: Бойко грее с орден от Русия като защитник на Паметника на Съветската армия

Колкото и да отхвърля, Бойко Борисов се осветли като пудел на Путин още преди 15 години! Архивите помнят – през ноември 2007-а посланикът на Руската федерация в България Анатолий Потапов връчи медал „ Михаил Ломоносов ” на кмета на София Бойко Борисов на тържествена гала в Столичната община.

Посланик Потапов акцентира, че орденът е поради големите заслуги на Бойко Борисов за подсилване на двустранните връзки и изрази поздравленията си за повторното му избиране за столичен кмет.

Освен това съветският дипломат акцентира, че с цел да се ръководи огромен град, е нужен физически здрав мъж, с задоволително познания и огромно предпочитание да работи за хората – все качества, каквито има Борисов.

Реклама

Анатолий Потапов изрази признателност за твърдата позиция на софийския кмет, че до момента в който той ръководи столицата, няма да се бутне Паметникът на Съветската войска в Борисовата градина.

След като посланикът закачи ордена на ревера на столичния кмет, Борисов акцентира, че той и партията му ГЕРБ в никакъв случай не са поддържали политиката на евроатлантическа интеграция за сметка на връзките сред България и Русия, с което се потвърди като правилен прислужник на Путин.

Няма потребност от доста доказателства – единствено си спомнете съветския „ Балкански поток ” и 3-те милиарда, които хунтата ГЕРБ загроби в газопровода в услуга на Русия.
Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР