Колкото и да обичаме да пазаруваме онлайн, някои неща трябва

...
Колкото и да обичаме да пазаруваме онлайн, някои неща трябва
Коментари Харесай

Как да мерим сутиена, който харесваме, преди да го купим онлайн?

Колкото и да обичаме да пазарим онлайн, някои неща би трябвало наложително да пробваме, преди да се спрем на верния продукт или размер. Това важи изключително доста за сутиените. Не се подвеждайте по общоприетата номерация, няма такова нещо като общоприетоо тяло и по тази причина е значимо да премерите сутиена, и то вярно, преди да го купите. Днес, благодарение на екипа на, единственият магазин в България, който предлага бра фитинг съвещания, ще ви научим по какъв начин да премерите вярно бельото си, тъй че то да пасва напълно на вашите неповторими форми.

Моделът е от голяма важност

Важно е да отбележим, че даже да сте разкрили съвършения за вас размер от един модел сутиен, това не значи, че може вземете същия размер от различен модел. За всеки мотив и аутфит, който носим, има подобаващ сутиен и е напълно допустимо да носите разнообразни размери от другите модели. Затова постоянно пробвайте деликатно всеки един от тях.

Как да облечем вярно сутиена си?

Ще прозвучи необикновено, само че несъмнено носите сутиена си неправилно. Ето и по какъв начин да го обличате вярно.



Закопчайте коланчето на сутиена. Наведете се леко надолу. Наместете гърдите в чашките. Важно е те да са ситуирани напълно в чашките на сутиена, без да преливат от на никое място и без да остава празно място. Банелите би трябвало да обгръщат напълно гърдите и да прилягат компактно до гръдния панер. Уверете се, че не се впиват в гърдите.



Коланът би трябвало да се усеща постоянен, само че да не стяга прекалено много и да не се подвига над равнището на долната линия на банела на чашките начело.



И въпреки всичко предлагаме да се консултирате със експертите от екипа на, преди да купите мечтания модел сутиен. Те на драго сърце ще ви оказват помощ да откриете точния размер и да наместите вярно колана и презрамките, а това е от основно значение за здравето на гърдите ви и съвършеното оформяне на силуета. Сега и в България, с помощта на Bra Studio, е налична новаторската услуга Виртуален Бра фитинг, от която можете да се възползвате от комфорта на дома си, без значение дали не можете да излезете поради децата, работа или просто живеете надалеч от София. Най-добре е да резервирате консултация в салона или онлайн авансово, с цел да сте спокойни, че бра фитинг консултантките ви очакват и имат задоволително време, заделено за вас, с цел да извлечете максимума от услугата.

С поддръжката на

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР