Колкото и да ни се иска да загърбим зимата, тя

...
Колкото и да ни се иска да загърбим зимата, тя
Коментари Харесай

17 пуловера, с които със сигурност няма да се разделим до края на зимата

Колкото и да ни се желае да загърбим зимата, тя си е тук и ни напомня, че имаме още пуловери за носене. И то какви! Защото този сезон сигурно не можем да кажем, че пуловерите са скучни. Напротив. Свежи червени ягоди, закачливи овце, сантиментални облаци, красиви цветя и по френски изискан – толкоз сме влюбени в тях, че сигурно ще ги изваждаме и напролет, и през този толкоз променлив март, който чакаме с неспокойствие.
               

Така че в случай че се нуждаете от положително въодушевление в някой тъмен февруарски ден, то един с щампи може да се окаже съвършеното другарче на класическия офис панталон. И, да, даже и през уикенда бихме го носили в тази композиция. Но пък е толкоз елементарно да го комбинираме с чифт дънки – светли, тъмни, необятни... май няма никакво значение какви са.
               

Все отново пуловерът е под светлините на прожекторите, тъй като дружно с комфорта и топлината, които ни носи в студените зимни дни, се оказва, че може да бъде занимателен, пъстър и друг от скучния тъмносин или сив модел, с който нормално свързваме тъкмо тази дреха. И в случай че още нямате нещо сходно в дрешника си, може би ще го откриете в днешната ни селекция. Особено оня пуловер с овцете, въодушевен от обичания.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР