Колкото и да ни харесва абсолютният хит тази година –

...
Колкото и да ни харесва абсолютният хит тази година –
Коментари Харесай

Без повече фалове с автобронзанта

Колкото и да ни харесва абсолютният шлагер тази година – оранжевото червило, петната в същия цвят, оставени от автобронзанта не са ни обичани.

Затова маркираме няколко значими неща, които ще ви оказват помощ да ги избегнете.

Автобронзантите не са идентични

Най-важната първа стъпка е да изберете верния бранд. С съществуването на толкоз доста благоприятни условия на пазара обаче това наподобява като налучкване. Затова се снабдете с образци, проучете продуктите. Добре познатата рекомендация за четене на етикета тук няма да работи. В автобронзантите на процедура съставките са едни и същи, това, което ги отличава един от различен е количеството им. А то, както ни е известно, не е посочено на етикета.

Планирайте резултата

Без значение дали желаете бърз, бляскав тен за особено събитие, или се пробвате да имитирате една концепция по-тъмна кожа сякаш по рождение за цяло лято, обмислете добре какво желаете да се получи. Повечето лосиони и спрейове за неестествен загар изискват от 6 до 8 часа, с цел да имат резултат, а през това време не трябва да се мокрите и потите. Трябват и няколко минути след нанасяне, с цел да изсъхне продукта, преди да се облечете.

Добре е да се уверите, че сте удовлетворени от цвета и покритието преди да излезете с новия си загар. Ако просто отивате на плажа на следващия ден, намажете се през днешния ден, само че в случай че си вършиме загар за особено събитие, дано да е два-три дни по-рано, с цел да имате време да се намажете наново, с цел да постигнете стремежи тен или да поправите някои неточности.

Ексфолирайте

Важно е да ексфолирате кожата преди да нанесете автобронзант, с цел да премахнете мъртвите кафези от повърхността. Това ще разреши на кожата да попие продукта отмерено. Специалистите предлагат да употребявате скраб, предопределена особено за ексфолиране преди нанасяне на артикул за неестествен загар. Добре е да не съдържа масла, които пречат на кожата да всмуква продукта.

Бръснене

Ако не ви се желае да стоите необезкосмени няколко дни, епилирайте се непосредствено преди да нанесете автобронзант. А повода: в случай че се бръснете, това може да “свали ” цвета. Ако употребявате кола маска, направете го 48 часа преди да нанесете бронзанта, с цел да избегнете кожни раздразнения.

Овлажняване

За да бъде тенът постоянен, значимо е кожата да е добре хидратирана. Нанесете тъничък пласт овлажняващ артикул на най-сухите елементи от тялото – краката, глезените, коленете, китките и лактите – по този начин кожата там няма да попие прекалено доста от автобронзанта.

Бронзово тяло

След като сте подготвили тялото си, време е да нанесете продукта. Винаги го правете на студено, изсъхнало място, пред огромно огледало, а не в банята, цялостна с пара след къпане. Започнете от стъпалата и продължете нагоре по краката, като нанасяте обилно количество с дълъг, равен обсег. Не бива да втривате жестоко продукта в кожата и не се тормозете, в случай че минете повторно някоя зона – проблематични са местата, които пропускате.

Безупречно лице

Имате няколко благоприятни условия за загар на лицето. Може да смесите малко от автобронзанта за тялото с хидратанта за лицето или пък да употребявате артикул за неестествен загар особено основан за лицето. Винаги нанасяйте на чисто лице и го правете с дребни кръгообразни придвижвания, с цел да разнесете отмерено продукта. Започнете със скулите и движете към външния ъгъл на очите. След това преминете към челото, носа и брадичката. Бъдете деликатни и търпеливи, тъй като най-малките места, които пропуснете ще създадат тена несиметричен.

Подчертайте тена

Когато обичате топ или рокля без презрамки, прибавете малко искра на ключиците и раменете, с цел да наблегнете новия си загар и той да заблести.

Свалете всичко(ако се налага)

Има и метод, несъмнено, бързо да се отървете от изкуствения загар. Взимайте душ и ексфолирайте кожата постоянно или си доставете наслаждение, като поседите в гореща вана дълго време. Може да опитате и като натриете кожата с лимонен сок. А бебешките мокри кърпички също се оказват ефикасни, когато би трябвало да премахнете непотребния загар.

Домашен лавандулов спрей съживява чупливата коса
Пригответе си сами спрей за лице с розова вода
Как да се гримирате, в случай че сте с “паднал ” клепач
Изненадващи трикове за красива коса, които в действителност работят

Нанасяйте лака на тънки пластове, с цел да държи по-дълго

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР