Коледните и новогодишните празници са съпътствани от размяната на изобилие

...
Коледните и новогодишните празници са съпътствани от размяната на изобилие
Коментари Харесай

Кои са най-нежеланите подаръци и какво да правите, ако получите такъв

Коледните и новогодишните празници са придружени от размяната на обилие от дарове. След това обаче настава времето, в което разочарованите от получените блага хора търсят способи да се отърват от тях, написа Daily Star, базирайки се на изследване на английската Асоциация на потребителите.

Близо една пета от участниците в допитването признават, че са преподарили или продали най-малко един разочароващ подарък, който са получили за миналогодишните коледни и новогодишни празници.

По-склонни да се отървават от нежеланите блага са по-младите хора на възраст сред 18 и 34 години - тридесет на 100 от тях споделят, че са намерили " нови стопани " на най-малко един подарък, от който са останали недоволни след миналогодишните празници, написа dir.bg.

За съпоставяне - единствено една пета от хората на възраст сред 45 и 54 години и едвам една десета от над 55-годишните прибягват до тази процедура.

Проучването демонстрира още, че лондончани по-често от провинциалните поданици намират " нов дом " на нежеланите дарове.

Според разбивката по полове дамите са по-склонни да се отървават от разочароващи блага. До тази процедура прибягват една четвърт от дамите и единствено един на всеки седем мъже.

Сред най-лошите дарове, за които оповестяват участниците в допитването, са питиета с изминал период на валидност, сутиени втора ръка, употребявани картофобелачки или други кухненски принадлежности, пластмасови кофи, мопове, домашен гъби, гумени ръкавици, почистващи препарати, дъски за гладене на ръкави, поставки за моливи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР