Португалският треньор Жозе Моуриньо разкри своите фаворити за спечелване на

...
Португалският треньор Жозе Моуриньо разкри своите фаворити за спечелване на
Коментари Харесай

Моуриньо: Португалия е сред фаворитите за спечелване на Евро 2024

Португалският треньор Жозе Моуриньо разкри своите любимци за продобиване на Европейското състезание, което стартира идната седмица в Германия.

" Не желая да се отнасям неуважително към предходните генерации, които имахме, само че във връзка с дълбочината на състава и качеството, в този момент евентуално сме най-хубавите, които в миналото сме били и Португалия може да продължи да печели ", безапелационен беше Жозе Моуриньо пред Goal.

" Става въпрос за убеденост, религия в себе си, че могат да победят всеки. Не желая да кажа, че Португалия е най-хубавият тим, само че Испания, Франция, Англия, Германия не са по-добри ", добави експертът.

Моуриньо приказва и за възможностите на Англия да завоюва първия си огромен трофей от 1966 година насам.

" Ако има изненада, ще бъда сюрпризиран. Франция и Германия постоянно се оправят добре, Португалия и Англия са по-добри от всеки път. Тези четири тима са любимците ", сподели още Моуриньо.

" Не съм сигурен за Испания, само че футболът, който играят, и играчите, с които разполагат, са от най-високо равнище. Италия или Белгия биха били изненада ", приключи португалският експерт.
 Моуриньо за Хари Кейн: Единственото нещо, което му липсва, е да завоюва титли
Моуриньо за Хари Кейн: Единственото нещо, което му липсва, е да завоюва титли

Наставникът е сигурен, че би извел Тотнъм до трофеи, в случай че не бе освободен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР