Коледата наближава, а моята почти всяка година се случва според

...
Коледата наближава, а моята почти всяка година се случва според
Коментари Харесай

Коледният шопинг - светът е оцелял, защото се е смял

Коледата наближава, а моята съвсем всяка година се случва съгласно следния спешен проект:

" *Внимание, противоположното преброяване стартира!

*Четири дни до Коледа!

*Три дни до Коледа.

*Леле, единствено два дни до Коледа.

*Ужас, Коледа е, не съм купила дарове за всички.

*3 часа до Коледа - в мола съм, всичко е разграбено, магазините са обърнати с главата надолу, а аз отново нямам дарове.

*Ето, към този момент е Коледа. Усещам се по какъв начин поглеждам с най-милия си взор и споделям: " Скъпи, знаеш какъв брой те обичам, само че ще ти подаря коледния подарък за Нова година. "

Планът може и да е спешен, само че аз виждам постоянно с усмивка на предколедния сървайвър. Истината е, че в случай че не вярваш в магията на празника, няма по какъв начин да усетиш насладата от дните към Рождество. Затова и тази година вземам решение да погледна същински положително на обстановката - дори и да не съм купила всички дарове, постоянно мога да реша да подаря страсти, а не движимости.

А най-хубавото е, че единствено за 10 минути съумявам да ревизира няколко дестинации за март, изваждам кредитната карта (истински щастлива съм с картата си DSK-Wizz Air - с нея имам гратис годишно участие, което е в действителност страхотно) и небрежно върша Коледата една концепция по-щастлива за обичаните си хора.

И тъй като съм си дала обещание да го давам в действителност по-ведро и да не оставям на предколедния стрес да ми помрачи настроението, виждам на всичко откъм хубавата му страна. Докато разходвам съществени суми за сякаш дребни дарове, си мисля тайничко, че имам едно малко утешение. Кредитната ми карта на същински върл странник най-малко ми се " отплаща ". За всеки изхарчен лев натрупвам точки и най-малко един път годишно съумявам да ги разменя за преференциални самолетни билети на Wizz Air, които на процедура ми излизат изцяло гратис. (Искаш ли и ти такава карта? Можеш да попълниш онлайн заявката още в този момент ТУК).

Казват, че светът е оживял, тъй като се е смял. Е, през днешния ден и аз имам мотив да се усмихна. Широко. Сега не ме питайте за какво. Остава загадка до Коледа. Ще ви издам единствено, че откогато научих обичания ми мъж да пътуваме с нискотарифните превозвачи, съвсем успяхме да обиколим Европа, а от опит знам едно - купя ли един път билети за Париж, ми би трябвало само алената вълнена барета и кредитната карта в джоба. Всичко останало се напасва от единствено себе си, незабавно щом вдишам от френския въздух.

И тъй като в действителност обичам да пазаря преференциално, този път си маркирам няколко дестинации, като с изключение на обичайните вълнени чорапи, порцелановите чаши с надпис " Ho-ho-ho " и топлия шал за мама, закупувам и няколко самолетни билета.

Тази година съм в същинско дзен въодушевление - нищо не може да ме извади от равновесие, когато знам, че мога да пазаря и да пътувам преференциално. Ще ви издам и една огромна загадка, не казвайте на никого. Купила съм билети за почивка в Париж ( с обичания мъж), за Бари, с цел да покажа Италия на мама и за Сицилия (отново), тъй като толкоз ми хареса, че желая да се върна още веднъж там.

И ще ми разправят, че подаръците не били толкоз значими... Важни са, когато са направени с обич.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР