Кокаинът, намерен край зеленчуковата борса в столичния квартал Слатина миналия

...
Кокаинът, намерен край зеленчуковата борса в столичния квартал Слатина миналия
Коментари Харесай

Кокаинът от зеленчуковата борса струвал 70 млн. лв.

Кокаинът, открит край зеленчуковата борса в столичния квартал " Слатина " предишния месец, е на стойност сред 55 млн. лева и 70 млн. лева Това стана ясно по време на правосъдно съвещание, по време на което двама от задържаните бяха оставени за непрекъснато в ареста. Става дума за половин звук опиат, пропит кашони за плодове.

След намирането на кокаина бяха задържани Огнян Асенов и някогашният началник на столичната митница Красимир Керемедчийски. Търговски сдружения на упрекнатите са били крайни получатели на контейнерите, натоварени с " кокаиновите " кашони с плодове. Празен кашон с пропит кокаин е открит и конфискуван от проверяващите в багажника на персоналния автомобил на единия от упрекнатите, настояват проверяващите.

" Посочената стойност е планирана стойност, доколкото прецизното ѝ устновяване изисква повече време ", оповестиха от прокуратурата.

Третият обвинен по това дело също остава в ареста за непрекъснато. Според прокуратурата той е " улеснил осъществяването трафикирането на кокаина в страната освен със препоръки и уточнения, само че и като финансирал вноса на стоката ". Мъжът е престъпно проявен и осъждан за машинация.


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР