Кои са депутатите, замесени в наркотрафик и купуване на гласове?

...
Кои са депутатите, замесени в наркотрафик и купуване на гласове?
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Борисов да каже кой в парламента е замесен в наркотрафик

Кои са депутатите, забъркани в наркотрафик и пазаруване на гласове? Това изиска Корнелия Нинова да бъде обявено в пленарна зала от премиера Бойко Борисов.

Bnews напомня, че на 12 ноември Борисов съобщи, че "в Народното събрание не престават да стоят хора, които са забъркани с наркотрафик ", както и "хора, които са купували гласове и то от пандизчии ". Лидерът на ГЕРБ направи коментар в отговор на въпрос знаел ли е за одитния отчет за ВМА, който коства поста на здравния министър Николай Петров.

Това е ужасяващо. Хора, които са купували гласове и то от пандизчии, не по-малка ужасяваща констатация, сподели Корнелия Нинова, представена от БГНЕС.

Нинова прикани министър председателят да пристигна и да каже с обстоятелства и доказателства кой народен представител е купувал гласове, още повече от пандизчии. "Искаме истината за наркотрафика и пазаруването на гласове-поименно и с обстоятелства и доказателства. Ако не пристигна ще считаме, че лъже. Ако пристигна, да каже поименно и с обстоятелства и да си носи отговорност за думите. Трябва да понесе отговорност и в двата случая ", безапелационна беше Нинова.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР