Когато става въпрос за носене на конец, завързан като талисман

...
Когато става въпрос за носене на конец, завързан като талисман
Коментари Харесай

Магическите свойства на зеления конец

Когато става въпрос за носене на конец, завързан като амулет на ръката или закачен някъде в дома, постоянно се сещаме за две благоприятни условия - мартеницата, която всички закачваме в първия ден на месец март, на прага на пролетта, с цел да ни донесе здраве, шанс и благоденствие през годината.

Другият постоянно носен амулет е червен конец, вързан на ръката на малко дете или възрастен човек, с цел да го защищава от неприятни намерения и други отрицателни въздействия.

Синият цвят също е амулет против уроки и отрицателна сила и се явява по-често под формата на сини мъниста, закачени към мартеницата или на аления конец.

Не бива обаче да се подценява силата на други цветове. Болшинството хора не знаят какви са опциите на зеления конец, който също може да се носи завързан на ръката като амулет. Какво ни носи той и по кое време е удачно да вържем зелен конец на ръката си?

Зеленият цвят е цветът на естествените сили. Поради това е заветен цвят. Носеният зелен конец на китката има силата да пречиства човешката душа, да пази своя притежател от отрицателни мисли и завист. Той е извор на благоденствие и богатство и като естествен цвят пази от заболявания.

Носенето на конец със зелен цвят се предлага, когато следва адаптиране към нова конюнктура или нови условия в живота. Такива са промяната на работното място, промяната на местопребиваване или единствено на дома. Зеленият конец като талисман ще даде сили на индивида, който го носи, ще поддържа духовните му ресурси.

 Магическите свойства на зеления конец Снимка: adonyig / pixabay.com

Всички отенъци на зеления цвят са чисти и естествени. Те притеглят естествените сили, които въплъщават, и носят единствено добра сила. Изумрудено зеленото е характерен образец за това.

С изумрудено зелен цвят на ръката ще бъдете защитени от обири и ще подобрите материалното си положение. Атмосферата, която основава този колорит на зеленото, оказва помощ за разрешаване на основни проблеми. При комплициран и сложен разговор с някого е добре да се носи този колорит за зелено на ръката.

Преплитането на разнообразни цветови вариации на зеленото е освен естетически издържано, само че ускорява въздействието на зеления конец.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР