Когато става дума за инвеститори в жилищно строителство в страната,

...
Когато става дума за инвеститори в жилищно строителство в страната,
Коментари Харесай

"ГБС Инвест" – сигурният и надежден инвеститор в жилищното строителство

Когато става дума за вложители в жилищно строителство в страната, пазарът все още е изключително разнороден, а играчите са многочислени. Макар че тази обстановка носи своите изгоди, тя затруднява купувачите да открият сигурния и благонадежден сътрудник, който ще им предложи преференциална договорка, привлекателни условия и не на последно място - извънредно висока добавена стойност.

Именно това отличава и " ГБС Инвест ", която е част от най-големия строителен холдинг в България " Главболгарстрой Холдинг " и която се занимава с капиталовите планове на сдружението. Благодарение на своя дълготраен опит в бранша компанията може да се похвали със сериозен експертен опит в построяването на жилищни и ваканционни комплекси, а марката за капиталово строителство, под който се прави и продажбата на жилища, е Ghome.

В момента компанията се концентрира върху два жилищни плана в София, които са добра опция за инвестиция и гарантиране на сигурност за паричните средства на фона на пазарната конюнктура и повишаващата се инфлация.
" Детелина Резидънс " Реклама
Проектът " Детелина Резидънс " ще съставлява 16-етажна жилищна постройка от висок клас, която ще се отличава с неповторимата по рода си топла връзка с намиращия се наоколо хотел. По думите на Радослав Котларов, изпълнителен шеф на " ГБС Инвест ", точно това е едно от изключителните преимущества на новия план, защото притежателите ще могат да се възползват от всички улеснения и услуги, предлагани от хотела, в това число заведения за хранене, СПА, лоби бар и фитнес.
Радослав Котларов, изпълнителен шеф на " ГБС Инвест "
Новата постройка ще бъде ситуирана пред самата детелина на изхода на бул. " Брюксел " към " Цариградско шосе ", с южно ревю към Витоша и северно към Стара планина. Именно местоположението дава и името на плана, който ще бъде с разгъната застроена повърхност 10 000 кв.м, на които ще се обитават 121 жилището със относително малко общи елементи. По проект разпределението на етаж включва 2 тристайни и 6 едностайни жилището, като за всеки е планувано по едно паркомясто, 80 от които са подземни и 26 са надземни.

Отвън " Детелина Резидънс " ще впечатлява с съвременна каменна фасада и високи прозорци, а от вътрешната страна - с висок клас довършителни работи и качествена асансьорна испанска техника. Отделно в постройката ще бъде построена инфраструктура за отопление както с климатици, по този начин и с Топлоелектрическа централа, което ще даде избор на купувачите да изберат най-рентабилното за тях решение в бъдеще. Самите климатици по плана ще са с външни тела, които обаче ще бъдат скрити от фасада, вентилируема с негорима вата.

Котларов акцентира, че " Детелина Резидънс " ще е първокласна и съвременна постройка, която се запомня. " За мен персонално най-отличаващото в нея е съотношението цена - качество, което е от огромна изгода за купувача ", добавя той. Според него предлаганите парцели са доста добра инвестиция и поради изключителната си локация. Близостта до бизнес постройките в покрайнините и идното изграждане на метростанция при Окръжна болница към 2025 година в средносрочен проект ще вдигне цените на парцелите в района и ще го направи по-привлекателен.
Реклама
От тази седмица " Детелина Резидънс " към този момент има позволение за градеж и от " ГБС Инвест " възнамеряват в границите на идващите 30 месеца тя да бъде приключена. Разбира се, това несъмнено не стопира купувачите, като към този момент има редица осъществени продажби на зелено. От " ГБС Инвест " чакат множеството от заинтригуваните да бъдат младежи, двойки или работещи наоколо чиновници, които биха желали да влагат в първокласен и първокласен парцел за живеене или отдаване чартърен. " Има много пътуващи мениджъри на компании, които остават в страната по 3, 6 или 12 месеца по разнообразни планове, и те избират да живеят в апартамент вместо в хотел. Така че логиката да купуваш и да отдаваш чартърен е мощно застъпена ", показва Котларов.

На бъдещите притежатели " ГБС Инвест " също по този начин ще предложи гратис приключени 3D планове с точна количествена сметка, които те да могат да употребяват след това за обзавеждане на жилищата си.
DHome
Другият жилищен план на компанията пък е ориентиран към фамилните купувачи, които търсят спокоен и разрастващ се регион, с цел да влагат в парцел. DHome се намира на ул. " Дамяница ", кв. " Карпузица ", с ревю към Витоша. Сградата все още е на стадий ров и се чака да бъде приключена през идващите 24 месеца. Същевременно към този момент на зелено са продадени към 50% от всички 83 жилището, заемащи обща повърхност 10 000 кв.м.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР