Когато си най-богатият човек на планетата, можеш да си позволиш

...
Когато си най-богатият човек на планетата, можеш да си позволиш
Коментари Харесай

Илон Мъск: Ще купя и Coca-Cala, за да върна обратно кокаина в съставките й

Когато си най-богатият човек на планетата, можеш да си позволиш доста неща. Като да вземем за пример да платиш 44 милиарда, с цел да си купиш обществена мрежа.

Е, Илон Мъск към този момент похарчи тези пари, с цел да купи Twitter. Сега всички се чудят какво ли ще е бъдещето на обществената мрежа, както и дали сегашните ръководители ще запазят постовете си, или Мъск ще реши да направи чистка.

Докато тези и други въпроси витаят в пространството, той реши да подгрее обществената мрежа с смешки. В профила си в Twitter милиардерът написа, че идната му стъпка ще бъде да купи Coca-Cola и да върне назад кокаина в съставките на газираната напитка, написа lifestyle.bg.

Next I’m buying Coca-Cola to put the cocaine back in
— Elon Musk (@elonmusk)

Според формалния уебсайт на компанията за Англия, кокаинът в никакъв случай не е бил добавена съставна част в Coca-Cola. Но пък съгласно Business Insider, през 1886 година, когато лекар Джон Пембертън основава напитката, е употребявал дестилат от листо от растението кока, от което в следствие се основава и самият опиат.

Но по това време той е бил напълно законен в Съединени американски щати. Тази смешка се е харесала на доста хора, тъй като туитът на Мъск има над 4 милиона лайкове. Според Marca, са заваляли мнения, като в един от тях консуматор споделя на Илон Мъск, че в първата бутилка от газираната напитка, продадена през 1894 година, е имат 3.5 грама кокаин, който през 1903 година е бил сменен с кофеин.

Очевидно, Илон Мъск се е забавлявал много с резултата от шегата си, тъй като е траял в същия дух, отговаряйки на разнообразни консуматори на обществената мрежа в сходен шеговит звук.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР