Когато се налага да свалите експресно няколко килограма, за да

...
Когато се налага да свалите експресно няколко килограма, за да
Коментари Харесай

Експресна диета с кисело мляко

Когато се постанова да свалите експресно няколко кг, с цел да изглеждате ослепително „ от през днешния ден за на следващия ден “, може да прибегнете до тази изключителна лесна и ефикасна диета с кисело мляко. Само седем дни ще са изцяло задоволителни за зашеметяващи резултати.

Целта на този хранителен режим е да ни помогне да свалим няколко кг и няколко номера от облеклата ни експресно. Много подобаваща е за заети дами, които нямат време да броят грамове и калории и да стоят с часове в кухнята, където да задушават зеленчуци до погнуса. Просто зареждате хладилника в офиса с кисело мляко, а себе си с самообладание и непримиримост и сте подготвени.

8.30 ч. Закуска

Закуската се състои от кофичка пълномаслено кисело мляко. И нищо друго.

 Йогурт с плодове

10.00 ч. Междинна закуска

Можете да изядете към 50 гр. сурови тиквени семки или сурови бадеми. Съдържащите се в тях белтъчини ще заредят организма ви с сила, а микроелементите, на които са богати, ще допринесат за положителното ви здравословно положение.

12.30 ч. Обяд

Обядът се състои от една кофичка обезмаслено кисело мляко.

14.30 ч. Следобедна закуска

Следобедната закуска съставлява 100 грама соеви или от леща. Ако не обичате кълновете умерено може да ги замените със салата от настъргано зеле и моркови, която е овкусена единствено с черен пипер и лимон.

16.30 ч. Късна следобеда закуска

Късната следобедна закуска се състои от една кофичка обезмаслено кисело мляко.

 Тиквени семки

19.30 – 20 ч. Вечеря

За вечеря би трябвало да консумирате още веднъж единствено една кофичка пълномаслено кисело мляко.

Ако сте от хората, които лягат по-късно вечер, може преди лягане да си позволите и една порция шопска салата, като внимавате сиренето в нея да не надвишава 50 гр.

Салати, кълнове и ядки са значима част от експресната диета с кисело мляко, тъй като те ще предпазят организма от скучен запек. Не превишавайте дневната доза ядки, тъй като те съдържат доста калории. Редуването на обезмаслено с пълномаслено мляко е наложително.

 Диета с кисело мляко

Ако консумирате единствено обезмаслено мляко, рискувате с изключение на мазнини да загубите и доста мускулна маса. Това ще затрудни последващото събаряне на килограми, тъй като е потвърдено, че един кг мускули изгарят повече калории от един кг мазнини.

От друга страна в една кофичка пълномаслено кисело мляко се съдържат – 240 калории, под формата на 14 гр. мазнини, 14 гр. протеини и 18 гр. въглехидрати. Това прави този артикул не изключително подобаващ за диета, тъй като съотношението сред въглехидратите и мазнините е надалеч от целесъобразното.

Експресната диета с кисело мляко е тъкмо такава – експресна. Целта и е да ви помогне да се вталите бързо и без особени старания. Тя не е уравновесена, което я прави несъответствуваща за по-продължителни интервали.

Ако желаете да задържите постигнатите посредством тази диета резултати, би трябвало да измененията напълно питателните си привички и да наблегнете на физическата интензивност.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР