Когато отношенията са изключително напрегнати, е нормално да очакваме реакция.

...
Когато отношенията са изключително напрегнати, е нормално да очакваме реакция.
Коментари Харесай

Костадинов: Напрежението идва от страна на НАТО

Когато връзките са извънредно напрегнати, е обикновено да чакаме реакция. Нормално е в обстановка, в която България съставлява държава-членка на НАТО, да станем плацдарм за струпване на войски. Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред публицисти в Народното събрание във връзка настояването от Русия НАТО да изтегли своите сили от България и от Румъния.

По думите му българската позиция би трябвало да е за деескалация на спора. " За страдание това, което се вижда е, че напрежението идва от страна на НАТО ", счита той, представен от novini.bg. " В последните 20 дни се виждат поръчки по какъв начин надали не руснаците ще нахлуят в Украйна, а от другата страна всеки ден се изяснява, че няма да стане и е невероятно да се случи. Въпреки всичко се нагнетява напрежение ", регистрира Костадинов.

Според него не би трябвало да има крайни изявления сред Русия и Съединени американски щати, а нашият глас би трябвало да стартира да се чува. " В момента в България се държим все едно сме територия на която някои различен разиграва своите геополитически ходове. В момента не е ясно какъв е нашият глас ", сподели още Костадинов.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР