Когато някой казва не блъфирам“, в повечето случаи блъфира. Това

...
Когато някой казва не блъфирам“, в повечето случаи блъфира. Това
Коментари Харесай

Кулеба: Путин блъфира

Когато някой споделя „ не блъфирам “, в множеството случаи блъфира. Това съобщи украинският външен министър Дмитро Кулеба по отношение на опасността на съветския президент Владимир Путин, че може да употребява нуклеарно оръжие във войната.

В американското телевизионно предаване The Late Show with Stephen Colbert украинският посланик сподели, че украинците знаят по какъв начин да завоюват тази война и ще го създадат, обещавайки украинската войска да освободи всеки един сантиметър, окупиран от съветските нашественици.

„ Ако Путин е убеден в себе си, за какво непрекъснато повтаря това (бел.ред. че ще употребява нуклеарни бомби)? “, попита Кулеба. „ Това не значи, че ние, украинците, няма да вземем съществено тази опасност. Като нация ние сме подготвени да се надигнем пред всяко предизвикателство, с цел да спечелим тази война “, уточни украинският външен министър.

„ Ние разбираме, че се бият за нашата независимост, за нашето право да бъдем себе си. И в случай че би трябвало да преминем през най-ужасяващите и сложни неща, ще се надигнем против тях “, сподели Кулеба. Относно опцията за осъществяване на „ референдуми “ в окупираните от съветските нашественици украински територии, Кулеба отговори: „ Думите на Путин не значат нищо за нас. Ние ще продължим да се бием, каквото и да споделя той. Може да твърди, че тази територия е част от Луната, за нас няма значение. Това е нашата земя, това са нашите хора и ние ще ги освободим “.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР