Когато момичето свърши с грима , баба не можеше да

...
Когато момичето свърши с грима , баба не можеше да
Коментари Харесай

Грим за по-възрастна дама: внучката убедила 87-годишната си баба да направи подмладяващ ваканционен грим

Когато момичето свърши с грима, баба не можеше да повярва на това, което вижда, красива жена на междинна възраст.

Тя не очакваше подобен резултат.

Но неотдавна внучката й сълзливо убедила баба си да се съгласи на опит, тъй като момичето желало баба й да се усеща млада и красива.

Ние обичаме нашите баби, просто такива, каквито са. Но, те са наши родственици, толкоз постоянно са заети у дома,семейни грижи, че постоянно, в продължение на доста години, не помнят за козметиката. Те нямат време да се грижат за себе си.

Настойчивата внучка, все пак убедила баба си да предприеме това премеждие, главният мотив беше, че скоро ще е новата година и  с цел да наподобява като кралица на празника.

Кристина е професионален гримьор от 2012 година, приключила е учебно заведение по козметика и фризьорство и сполучливо практикува.

Обикновено дамите в зрелост не знаят по какъв начин да нанасят грим, коства им се, че нито един грим няма да скрие бръчките и отпечатъка на годините върху лицата им.

Но положителните гримьори радикално не са съгласни с това.

И по този начин, Кристина стартира по цялото лице, в това число и върху клепачите, тя приложи коректор даже за тона на кожата, нанесе на средата на лицето консилер за розов колорит, което го освежи доста добре.

 После следват очите.

В такава елегантна възраст не е належащо да подчертавате веждите доста блестящо, те би трябвало да са тъмни и да не са тънки. Но знаем, че по-възрастните дами доста обичат тънки вежди.

Сенките се нанасят на няколко пласта, с цел да изгладят в допълнение клепача. По-тъмен колорит се ползва към външния ъгъл на окото, а светлият към вътрешния ъгъл. Всички нюанси между тях би трябвало да бъдат доста добре засенчени, тъй че да не се виждат преходи.

По-възрастните дами имат доста редки и тънки мигли, затова, за ежедневния грим, гримьорите не предлагат ярки цветове, по-добре е да боядисате пространството сред миглите с молив, тогава миглите образно ще наподобяват по-плътни.

 

За празничния грим се поставя изкуствени мигли. С тях очите станаха по-ярки, а погледът – по-изразителен.

За да дадете спомагателен лифтинг резултат, нанесете руж върху скулите, региона на брадичката и линията на косата.

Областта към устните, при по-възрастните дами има бръчки, тъй че когато проектирате контура на устните, постоянно би трябвало да употребявате молив, тъй че червилото да не се популяризира и да не прониква в бръчките. Червилото би трябвало да е в розови нюанси.

Освен това косата на дамата беше къдрава и красиво завършена.

Кристина се оправи чудесно.

Вижте по какъв начин баба стартира да наподобява.

Когато тя погледна в огледалото, не можеше да повярва на очите си, изглеждаше като същинска звезда.

Жената се зарадва и попита няколко пъти Кристина дали гримът й ще издържи до сутринта, тъй като в действителност искаше да покаже на приятелките си по какъв начин наподобява! И това въобще не е изненадващо.

Хареса ли ви? Разбира се, той е ярък, само че това е празничен вид!

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР