Когато мислим за звездите на големия екран, Робърт де Ниро

...
Когато мислим за звездите на големия екран, Робърт де Ниро
Коментари Харесай

Как постъпката на Робърт де Ниро е началото на силно приятелство с Мерил Стрийп

Когато мислим за звездите на огромния екран, Робърт де Ниро е един от първите, които идват на разум. Актьорът изигра разнообразни герои, които след това станаха емблематични и завоюваха сърцата ни с невероятното си показване. Мерил Стрийп знае от първа ръка, че Де Ниро може да очарова освен с харизмата си, само че и с открита душа и огромно сърце

От незнаен артист до холивудска звезда

Робърт де Ниро е роден в Ню Йорк през 1943 година Родителите му са били художници, тъй че можем да кажем, че творчеството е в кръвта на сина им. Учи актьорско майсторство в консерваторията, само че на 16 години взема решение да напусне.

Най-накрая си откри работа с режисьора Мартин Скорсезе в „ Зли улици “. Тази роля беше доста значима за кариерата на артиста. Благодарение на нея той впечатлява режисьора Франсис Форд Копола, който го кани да взе участие в „ Кръстникът 2 “. За тази роля Робърт де Ниро получава първия си Оскар.

Актьорска харизма

Въпреки впечатляващата си кариера и огромната си известност, Де Ниро към момента е елементарният човек, който беше преди славата си. Актьорът постоянно споделя, че не би трябвало да одобряваме за даденост опциите, които животът ни дава: „ Славата е доста мимолетна, не би трябвало да я забравяме “, сподели той в изявление.

Личността му е очаровала доста холивудски звезди. Помислете за Ал Пачино, чиято кариера се разви паралелно с тази на Де Ниро, или Робин Уилямс: сред тях се разви дълго другарство, откакто Робин инцидентно удари артиста в носа по време на фотосите.

Как добротата на Де Ниро впечатли Мерил Стрийп

 Мерил играеше поддържащи функции и по това време се срещаше с Джон Казале. Казале беше великият артист, който помним от „ Кръстникът “. Но влюбените имаха финансови проблеми. Нещата се утежниха, когато Джон беше диагностициран с рак и двойката не можеше да покрие медицинските разноски.

За страдание, студиото скоро разбра за заболяването на Казале и отхвърли да го застрахова. Де Ниро предлага да покрие застраховката и заплашва да се отдръпна от фотосите, в случай че Джон бъде уволнен. Той настоя първо да се снимат сцените с Казале, защото това ще разреши на артиста да замине за лекуване. ”

Страхотно другарство, което се роди след тази преживелица

Тази постъпка докосна сърцето на актрисата. През цялата си кариера приятелите участваха в 3 кино лентата и през цялото това време се подкрепяха взаимно.

В речта си преди да връчи премията на Стрийп, Де Ниро даже сподели: „ Тя не наподобява да има никакви дефекти. И споделям това с най-голяма обич към теб, Мерил. Много те обичам ”.

Как се сприятелихте с най-хубавия си другар?

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР