Когато Луната е още съвсем млада, лунният камък, чиито свойства

...
Когато Луната е още съвсем млада, лунният камък, чиито свойства
Коментари Харесай

Лунен камък - значение и свойства

Когато Луната е още напълно млада, лунният камък, чиито свойства стартират да се разкриват от мощната си страна, се изпълва със характерна ледена светлина.

Точно в тези моменти в бижутата с лунен камък се концентрират мистичните и вълшебен свойства на минерала. Той като че ли усеща наближаването на естествения за него интервал на денонощието и студеното му зарево придобива мек и гальовен отблясък.

Значението си лунен камък е потвърдил още от антични времена, когато шаманите са го инкрустирали в ритуалните си жезли, които са оставяли да се зареждат на лунна светлина.

 Значение на камъните

Лунният камък е за всички родени в съзвездията Скорпион и Телец. Взаимодействието на Телеца с камъка е обвързвано с практичността и постоянството на този знак, които от време на време минават рационалните граници, а мистичният минерал спомага за омекотяване на тези черти на характера.

Описваните от астролозите несдържаност и прекаленост на Скорпионите се омекотява от лунния камък. Той оказва помощ на родените под този знак да успокоят пристрастеностите си и да намерят успокоение.

Лунният камък демонстрира силата си върху всички хора, родени при пълнолуние. За тях е належащо да го имат, с цел да могат да се зареждат с небесната сила.

 Бижута с лунен камък

Най-добре се изявяват свойствата на лунния камък, когато е вграден в сребро, защото от дълго време е известно, че този доблестен метал е знак на Луната, за разлика от златото, което е обвързвано със Слънцето.

Хората, родени през първия ден от седмицата, би трябвало да знаят, че амулет с лунен камък им работи удобно, което е обвързвано с това, че понеделник се счита за ден, зависим на Луната.

Минералът пази от неприятни очи, прекомерна мечтателност и насочва човешката сила във вярната посока, оказва помощ при реализирането на служебни и персонални каузи.

Ако се чувствате изтощени и безразлични към живота, можете да се възползвате от свойствата на лунния камък. Сложете украшение, украсено с този минерал, на прозореца.

Оставете да престои през нощта и когато сутринта си го сложите, магическите му свойства ще ви заредят с нови хрумвания, сили и ще оказват помощ при взимане на рационални решения.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР