Когато избирам козметика за моето семейство аз особено държа на

...
Когато избирам козметика за моето семейство аз особено държа на
Коментари Харесай

Дерматологична грижа за суха и склонна към атопия кожа

Когато предпочитам козметика за моето семейство аз изключително държа на чистите и базови съставки и  на формули без консерванти. Това е и повода да предпочитам, изключително в по този начин сериозния временен есенен сезон, с цел да имам „ застраховка ” против сухотата и раздразнената кожа.

Здравата и предпазена кожа за цялото семейство е моя персонална задача. Най-големия зложелател за моята сензитивна и суха кожа са раздразненията и сърбежът и по тази причина съм изключително деликатна в избора на козметика за всеки член на домашното ми „ кралство ”. Благодарение на серията.  на Avène съм спокойна, че имам сигурна защита  за кожата на всеки вкъщи.
 Риши Сунак ще е новият министър председател на Англия 24 окт 2022 | В оповестено свое изказване, Пени Мордонт, която бе главен кандидат и съперник на Риши Сунак, съобщи,...
Продуктите на обединени под серията  ., са особено създадени за атопична кожа и подсигуряват високоефективна грижа за успокояването ѝ. Те подсигуряват нежна грижа за доста суха, сензитивна кожа  както за бебета и деца, по този начин и за възрастни. Серията включва почистваща грижа и хидратиране на кожата, успокоява сърбежа. Всички артикули съдържат първата постбиотична дейна съставна част, получена от термалната вода Avène, I-modulia® , която понижава чувството за сърбеж, укрепва кожната преграда и се бори с раздразнението. Подходящи са при  раздразнения, инфектиране на кожата и  екземи.



За ежедневният тоалет изберете комфортна за вас форма от серията XeraCalm A.D Релипидиращо олио или свръхобогатен сапун.

Нежната и почистваща грижа - е доста внимателен, не нервира очите и е с доста висока кожна, очна и гинекологична приемливост. Дерматологичното блокче блокче е с доста нежна и pH-неутрална измивна база обезпечава доста добра кожна приемливост и е изцяло подобаващ за кожата на бебета, деца и възрастни. Продукта е без мирис, некомедоногенен, и е създаден, с цел да сведе до най-малко риска от алергични реакции.

Другата комфортна опаковка под формата на помпа е  XeraCalm A.D ., което ще понижи чувството за сухота от първата приложимост. То нежно почиства кожата и е уместно за всяка възраст, даже и за новородени, и може да се употребява всеки ден. Подходящо е както за лице, скалп и тяло.

Втора стъпка от серията XeraCalm A.D е нанасянето на емолиентна грижа в лицето на Релипидиращ еликсир и релипидиращ крем . Формулирани без консерванти и мирис, тези емолиентни артикули са в стерилна опаковка за оптималната приемливост при кожа, склонна към атопия. Подходящи за нанасяне в региона на лицето и тялото, понижават чувствата за сърбеж и укрепват кожната преграда. Кожата е хидратирана дълготрайно и по-успокоена.

При демонстрация на натоварен локализиран сърбеж създадоха и успокоителен концентрат. Истинска SOS грижа в комфортен джобен формат за интензивно и бързо понижаване на локализирания сърбеж. Подходящ за приложимост даже и в региона на клепача.

Серията XeraCalm A.D. може да откриете в аптечната мрежа.

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР