Когато говорим за енергийни вампири, не си представяйте чудовища като

...
Когато говорим за енергийни вампири, не си представяйте чудовища като
Коментари Харесай

Енергийните вампири са навсякъде около теб! Ето как да ги познаеш

Когато приказваме за енергийни вампири, не си представяйте чудовища като от филмите на ужасите или страшните детски приказки. На пръв взор тези човеци наподобяват като напълно естествени хора. Дори могат да са извънредно привлекателни. Заради въздействието, което имат върху близките обаче, те са не по-малко рискови от страшилищата, познати ни от легендите.

За жал, енергийните вампири са на всички места към нас и никой не е застрахован, че няма да стане тяхна жертва. Затова би трябвало да разпознавате отличителните им черти и да стоите по-далече. Вижте в галерията ни кои са признаците, по които да заключите, че един човек е енергиен върколак. Колкото по-рано го разберете, толкоз по-лесно ще се съхраните от пагубното му въздействие.

1. Те се целят към добродушни, ведри и дружелюбни хора, които не отхвърлят помощ на никого. Залепят се за тях и ги следват като сянка.

2. Въпреки че наподобяват видимо щастливи и открити, енергийните вампири са някак подозрителни. Пазят в загадка всякаква персонална информация и въпреки да прекарвате доста време с тях, в действителност не можете да си отговорите на никакви задълбочени въпроси, свързани с биографията им.

 енергиен върколак

3. Енергийните вампири са лицемерни и подмолни. Усмихват се, до момента в който плетат интриги и с пасивната си експанзия основават напрежение. Харесва им да предизвикат борби, а след това да стоят в профил и да се надсмиват над близките.

4. Обичат да се вършат на жертви. Непрекъснато остават усещането, че някой им е навредил с нещо. Винаги другите са отговорни за техните проблеми. Царе са на драмите и хленченето.

5. Най-страшното обаче е тяхното въздействие върху здравословното положение на хората. След среща с енергиен върколак стартирате да страдате от главоболие, виновност, меланхолия, бодърствуване, изнемощялост, тревога. И сами не можете да си обясните на какво се дължат сходни чувства.

Забележите ли даже единствено някои от изброените признаци в сътрудници, другари или родственици, дръжте тези хора на разстояние. Срещите с енергийни вампири могат да съсипят здравето и душeвността ви. Не си играйте с огъня, а бягайте далеко, до момента в който към момента е допустимо.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР