Когато Бил и Шерил Уилти от Вирджиния поставили в дома

...
Когато Бил и Шерил Уилти от Вирджиния поставили в дома
Коментари Харесай

Призрак на прислужница тормозел куче от Вирджиния

Когато Бил и Шерил Уилти от Вирджиния сложили в дома си уеб камера, те желали да ревизират какво кара кучето им да се държи толкоз необичайно в последно време. Това, което записите по-късно посочили, ги изправило на нокти.

Уредът съумял да улови наличието на натрапен посетител в дома, който в продължение на седмици плашел кокер шпаньола Аби. Записващото устройство снимало безплътна тъмна фигура, наподобяваща човешки контур, която преследва кучето.

При по-детайлно разглеждане на фрагмента, се вижда, че това в действителност е жена, облечена като прислужница. Защо призракът се е появил в дома на фамилията и се интересува от кучето, Уилти не са изцяло сигурни.

След като започнахме да разнищваме въпроса и да търсим самоличността на дамата, стигнахме до извода, че това е камериерка, починала по време на Гражданската война в Съединени американски щати.

Всъщност къщата ни е строена на място, където са се правили много кръвопролития. Открихме, че по това време тук е живяла и умряла слугиня, която наподобява на неразбираемия контур от фотографията. Сигурно призракът е неин, счита фамилията.

Двойката споделя, че до момента в който разбере какво се случва в дома ѝ, се е видяла в знамение. Кучето постоянно скимтяло без причина, криело се под мебелите и не можело да спи умерено. Освен това двамата съпрузи нерядко имали чувството, че не са сами в стаята си, макар че нямало никой с изключение на тях.

За благополучие тези страховити моменти към този момент са в предишното. След като Уилди се обърнали към духовник от локална черква, перипетиите им завършили. Духовникът споделил молитва и поръсил дома със свещена вода, и не щеш ли ритуалът се оказал сполучлив. Кучето Аби още веднъж си върнало спокойствието, а камерата по този начин и не снимала повече притеснителни явления.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР