Коалицията Продължаваме промяната-Демократична България си поставя за цел победа още

...
Коалицията Продължаваме промяната-Демократична България си поставя за цел победа още
Коментари Харесай

Терзиев с обещание за изборите в София, какво ще правят ПП-ДБ

Коалицията " Продължаваме промяната-Демократична България " си слага за цел победа още на първи тур и цялостно болшинство в Столичния общински съвет. Това разгласи претендентът за кмет на София Васил Терзиев, който през днешния ден дружно с лидера на листата с общински съветници Борис Бонев и съпредседателите на обединението Кирил Петков и Христо Иванов се записва в Общинската изборна комисия.

ГЕРБ е главен конкурент на ПП-ДБ и подкрепящите ги обединения " Спаси София " и " Екипът на София ", изясни Васил Терзиев. " Ние работим за изборна победа на първи тур. Притеснява ни 17 години завещание, което ние ще би трябвало да поправяме, което не е по никакъв начин елементарно ", изясни претендентът.
-->
Борис Бонев отхвърли всевъзможни варианти за повтаряне на локално равнище на управническата формула с ГЕРБ: " Точно с цел да спечелим цялостно болшинство в София и да управляваме този град по напълно нов метод, тъй че и ремонтите на ремонтите, и корупционните схеми, и всичките опити с претендента на ГЕРБ да се конструира нова фасада, зад която ГЕРБ да продължат да дерибействат, да не могат да се осъществят ".

Кирил Петков отхвърли опцията да поддържат на балотаж претендент, повдигнат от ГЕРБ-СДС - предложение, направено през днешния ден от Бойко Борисов: " На национално равнище, ние говорихме с нашите структури и имаме вяра, че на всички балотажи ПП-ДБ ще бъде част от тези балотажи. Така че кой ще поддържаме - ще поддържаме нашите претенденти ".

Петков удостовери, че в Бургас Политическа партия и Демократична България няма да имат общ претендент за кмет. Уговорката е да бъде подсилен, който от излъчените от двете обединения претенденти - Константин Бачийски и Димитър Найденов, доближи до балотаж.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР