Кметът на софийския район Младост“ арх. Стефан Кирилов Стефанов гази

...
Кметът на софийския район Младост“ арх. Стефан Кирилов Стефанов гази
Коментари Харесай

Разследване на Narod.bg: Кметът на „Младост“ Стефан Стефанов върти незаконен бизнес, отсвири КПКОНПИ

Кметът на софийския регион „ Младост “ арх. Стефан Кирилов Стефанов гази закона без никакви угризения, въртейки частен бизнес като държавен чиновник макар КПКОНПИ, сигнализира Narod.bg служител от общината.  

Роденият в Димитровград Стефанов беше основен проектант на региона от екипа на някогашната кметица Десислава Иванчева. На предишните локални избори се яви като самостоятелен претендент, само че беше подсилен от Българска социалистическа партия, както и от Мая Манолова.

На балотажа архитектът завоюва против Мария Илиева (ГЕРБ), която получи 38.67%. На по-предишните избори кварталът избра Десислава Иванчева, чиито главен съперник още веднъж бе Илиева. Иванчева, обаче, бе свалена от поста поради делото за корупция и сега изтърпява присъдата си в Сливенския затвор.

Реклама

Любопитен факт е, че до момента в който заемал поста основен проектант Стефан Стефанов е останал в ръководството на своите три архитектурни бюра. От антикорупционната КПКОНПИ го предизвестили документално, че би трябвало да излезе от компаниите си, само че познайте дали го е направил? Правилно – не е.

Трите компании са трансферирани на жена му едвам месец и половина откакто сяда в кметския стол.

Дотогава Стефан Стефанов въртял необезпокоявано частния си бизнес, бидейки основен проектант и даже кмет на региона, безапелационен е общинарят пред Narod.bg. Дали това няма да е вторият кмет на „ Младост “ след Десислава Иванчева, изправен пред съда?

Очаквайте втора и трета част на нашето следствие, с цел да научите какви роднински престъпни схеми в обществената сфера върти кметът Стефан Стефанов и каква е връзката му с Васил Божков

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР