Кметът на Сандански Атанас Стоянов тази сутрин направи изявление пред

...
Кметът на Сандански Атанас Стоянов тази сутрин направи изявление пред
Коментари Харесай

Кметът на Сандански: Срещу мен имаше политическа атака

Кметът на Сандански Атанас Стоянов тази заран направи изказване пред медии във връзка полицейската акция и задържането му в деня на изборите, при което в колата му бе открит плик с пари и описи на хора:  " Бях на посетители в Склаве, потеглих си и ненадейно ме стопираха за инспекция, пакетът, които откриха не е мой, не познавам тази движимост. Намирам случилото се като политическа офанзива против мен, по тази причина ще диря правата си в съда ". Това съобщи Стоянов, под бурните овации на общински съветници и администрация, застанали компактно зад тила му, написа Струма.

На въпрос знае ли нещо за ареста на кмета на санданското село Джигурово, който бе задържан нощес за пазаруване на гласове за Вътрешна македонска революционна организация, кметът Стоянов съобщи, че не е осведомен с подобен случай. Снощи в  19 часа градоначалникът напусна полицията, а малко по-късно се обърна към санданчани с изказване във фейсбук страницата си. Ето какво написа: 

Скъпи съграждани и другари, 

Сърдечна признателност към Вас за поддръжката и доверието! 

Въпреки опита да бъда дискредитиран, справедливостта и истината възтържествуваха! Защото справедливостта е и съвест, а съвестта е огледало на същността ни! 

С Вас съм и дружно продължаваме да работим за града и общината ни! 

Защото Сандански и Вие го заслужавате! 

П. Попов 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР