Кметът на родопското село Забърдо е абсолютна национална атракция. Той

...
Кметът на родопското село Забърдо е абсолютна национална атракция. Той
Коментари Харесай

Кметът на Забърдо с приз за посланик на туризма

" Кметът на родопското село Забърдо е безспорна национална атракция. Той работи неуморно селото му да е известно на картата на международния туризъм и е дипломат на България по света. " С тези думи спецовете в туризма отличиха през юни т.г. Валентин Черпоков и той получи публично наградата си " Посланик на туризма ". Отличието е от „ Дестинация България”, която показва другите типове туризъм в страната.

" Създадохме атрактивен състав " Евробаби ". Поканихме Никола Саркози по време на президентския му мандат, измислихме песни за Барак Обама при встъпването му в служба и в отговор получихме писмо от Овалния кабинет, за сватбата на Кейт и принц Уилям написахме ария и последователно стартира да се чува за Забърдо и за България и от хора, които не са чували за нас.

Посрещнахме в Забърдо доста дипломати, посланици и известни персони, като Христо Стоичков през годините. До селото е естественият феномен Чудните мостове, само че направих и доста други атракции и в този момент аплайваме за населено място с най-вече атракции в Европейския съюз ", описа пред сектора Черпоков.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР