Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ако министърът на

...
Кметът на Перник Станислав Владимиров заяви, че ако министърът на
Коментари Харесай

Кметът на Перник се закани да съди екоминистъра

Кметът на Перник Станислав Владимиров съобщи, че в случай че министърът на екологията Емил Димитров- Ревизоро продължи " с нелепите си внушения " по негов адрес, е доста евентуално да се видят в съда.

" От него имаше лични нападки по мой адрес. Този човек посети Перник един път, с цел да пуска нелепи смешки. Говори лъжи по мой адрес, и за институциите ", сподели Владимиров пред бТВ.

Миналата седмица екоминистърът разгласи, че от медийни кметът на Перник изяви не е приключил част от работата си по издаването на нужната документи за стартирането на вода към града, която идва от София.

Сега Владимиров дефинира държанието на Димитров като " лековато ".

Той сподели още, че построяването на водопровода за Перник е на финалната права и уверението на компанията реализатор е, че от началото на седмицата Перник ще може да черпи вода през Мало Бучино. Преди няколко дни чисто новият тръбопровод се спука при тестванията. В сигнал до Mediapool дългогодишният държавен чиновник от системата на сигурността Иван Атанасов предупред, че груби нарушавания на строителните и механически правила при построяването на избавителния тръбопровод, са причина за неговото бързо авариране.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР