Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров завоюва надпреварата за

...
Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров завоюва надпреварата за
Коментари Харесай

Живко Тодоров спечели приза за кмет на месеца в национален конкурс

Кметът на Община Стара Загора Живко Тодоров завоюва конкуренцията за кмет на месец март в месечното издание на състезанието, проведен от Портала на българските общини Kmeta.bg. Темата на мартенското издание беше „ Духът на Свободата “, отдадено на честванията във връзка Националния празник 3 март и 143 години от Освобождението на България.

Тодоров победи безапелационно със 76,36 % пред своите противници в категория „ Общини с население над 50 хиляди поданици. След него се подреди Иван Портник (кмет на Община Варна) със 17,78 на 100. Трети остана Здравко Димитров (кмет на Община Пловдив) събрал 5,86% от гласовете, споделят уредниците след обобщаване на резултатите.

Припомняме, че в  навечерието на Националния празник- 3 март алпинисти инсталираха 32-метров трибагреник на емблематичния монумент на Самарското знаме на мемориалния комплекс „ Бранителите на Стара Загора “. Хиляди старозагорци и посетители на града отрупаха с цветя Мемориалния комплекс „ Бранителите на Стара Загора “ в символ на респект и благодарност към знайните и незнайни герои, извоювали Свободата на България.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР