Българският отбор по борба отново демонстрира високи успехи, като завърши

...
Българският отбор по борба отново демонстрира високи успехи, като завърши
Коментари Харесай

Българският отбор по борба със силно представяне на турнира „Петко Сираков–Иван Илиев“

Българският тим по битка още веднъж показва високи триумфи, като приключи на второ място в комплексното класиране на влиятелния интернационален шампионат „ Петко Сираков-Иван Илиев “. Състезанието, извършено в столичната зала „ София “, събра участници от 22 страни и предложи зрелищни борби в категориите за мъже и дами до 23 години.

Българският тим се отличи с приноса на четири медала към своята сбирка от оценки. Адриан Вълканов завоюва сребро в категория до 97 кг в свободния жанр, откакто записа две победи и една загуба. Ирена Бинкова, също взе сребърен орден в категория до 53 кг, показвайки забележителни умения и завършвайки с две победи с туш, в това число и трагичен полуфинал, където приключи 8:8 против Яснери Уест от Панама.

На трета позиция се качиха Денислав Димитров /97 кг/ и Георги Велев /125 кг/, които също се бориха в свободния жанр. Димитър Георгиев и Емине Осман, състезаващи се в класическия жанр, също демонстрираха отлични осъществявания и приключиха пети в своите категории.

Ванеса Георгиева беше оповестена за най-хубава българска състезателка на шампионата , а наградата за най-хубав измежду мъжете бе присъден на Ивайло Тисов. Тисов пропусна церемонията по награждаването и неговият треньор Мариян Стойнев получи оценката от негово име.

В общото класиране Украйна оглави таблицата с 186 точки , последвана от България с 157 точки. Грузия приключи трета с 138 точки, а след тях се подредиха Казахстан и Северна Македония.

Защо фармацевти възнамеряват митинг?

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР