АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (АП) — Водени от очарованието на

...
АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (АП) — Водени от очарованието на
Коментари Харесай

Подобно на тройка на Кейтлин Кларк, залагането на женски спортове расте бързо

АТЛАНТИК СИТИ, Ню Джърси (АП) — Водени от очарованието на баскетболната звезда Кейтлин Кларк, ползата към — и залагането върху — женските спортове нараства.

Кларк, която направи своя професионален дебют във вторник с WNBA's Indiana Fever, оказа помощ за генерирането на рекордни равнища на гледаемост и залагания на женския баскетболен шампионат на NCAA, а парите се леят от комарджии, нетърпеливи да залагат на нейния експерт кариера.

Но това е единствено част от историята, съгласно спортните залагания, които споделят, че чакат увеличени залагания на доста женски спортове.

Те чакат мощни залагания на тазгодишните Олимпийски игри, където Съединени американски щати женският баскетболен тим завоюва седем от последните осем златни медала и където неговият тим по женски футбол към този момент сподели способността да притегли и мощен интерес към залаганията.

„ В момента има страхотна опция за това, тъй че за какво не хвърлите бензин в огъня? “ попита Меган Чайка, съосновател на компанията за хокейни разбори...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР