Кметът на община Стамболийски написа в профила си във Фейсбук,

...
Кметът на община Стамболийски написа в профила си във Фейсбук,
Коментари Харесай

Община Стамболийски реши дългогодишен проблем

Кметът на община Стамболийски написа в профила си във Facebook, че един от огромните проблеми за града е решен. Ето какво написа той:
" С 380 000 лв., които в края на 2020 година ни бяха отпуснати от държавното управление на Бойко Борисов за ремонт на отводнителния канал в Ново село, получихме опция да решим дефинитивно казуса с това оборудване, което при всеки пороен дъжд наводняваше семейства и унищожаваше земеделската продукцията на десетки фамилии (можете да видите това на последните две снимки). Работата по почистването на канала към този момент стартира. Кметът на обитаемото място Иван Стойчев персонално следи по какъв начин се правят всички действия.
 Община Стамболийски понижава на половина таксите за дейностите по хранене на децата в наложителното предучилищно обучение Община Стамболийски понижава на половина таксите за дейностите по хранене на децата в наложителното предучилищно обучение
Във връзка с държавната политика за подкрепяне заплащането на такси, дължими от родителите за дейностите по хранене на децата в задълж...
Аз също бях на място и разговарях с хората, които още не могат да повярват, че каналът към този момент няма да им основава проблеми. Той е дълъг към 1 километър 850 метра и минава през цялото обитаемо място. С отпуснатите от държавното управление средства ще се извърши главно разчистване от наноси, шубраци и дървесна растителност, които години наред затлачваха оборудването. След като бъде измит каналът, ще се усъвършенства проводимостта му и няма да имаме повече проблеми с него ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР