Кметът на хунтата ГЕРБ в Сливен Стефан Радев неофициално откри

...
Кметът на хунтата ГЕРБ в Сливен Стефан Радев неофициално откри
Коментари Харесай

Само в Narod.bg: Кмет от ГЕРБ тръгна към избори със Софи Маринова, ромите и ДАНС привлечени към партито

Кметът на хунтата ГЕРБ в Сливен Стефан Радев импровизирано откри предизборната си акция в борбата за трети мандат с дивата чалга на Софи Маринова.

Източник на Narod.bg от града разкри, че преди дни гербопитекът провел празненство, платено от общината, на което са поканени всички значими за възможната победа фактори – тартора на ромите в лицето на Стела Костова, администрацията, показана от зам.-кмета Пепа Чиликова, чийто брачен партньор Иван Чиликов е началник на ДАНС за Сливен, както и камайкът от богати роми , които явно към този момент са наясно кого би трябвало да изберат махалите, които разполагат с над 20 000 гласа – решаващи за всеки избор.

На чалгарията участвал и Стефан Пасков, индивидът на Мая Манолова в Града на стоте войводи.
 Стефан Радев (вдясно с розовата ризка) танцува въодушевено с тарторката на ромите Стела Костова, знакът е ясен…
Реклама

За да не остане никакво подозрение какво е разпраделението на силите персонално кметът от ГЕРБ върти мазни танци с лидерката на ромите Стела Костова, до момента в който индивидът на Мая денси със зам.-кметицата Чиликова, за която явно стои с цялата си мощ локалната ДАНС.
 Дивото празненство откри акцията на гербопитека Стефан Радев, безапелационни са в Сливен
Това в случай че не е разкриване на кампания…

Докато тия в Народното събрание ни лъжат, че вършат всичко допустимо да има държавно управление, по места гербопитеците към този момент се готвят за избори преди Великден, евентуално на 9 април, разяснява чудесно осведоменият източник на Narod.bg.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР