Клаудия Шифър, която вчера навърши 52 години, се наслаждава на

...
Клаудия Шифър, която вчера навърши 52 години, се наслаждава на
Коментари Харесай

10 шопинг находки, вдъхновени от красивите летни рокли на Клаудия Шифър

Клаудия Шифър, която през вчерашния ден навърши 52 години, се любува на лятото, облечена в красиви дълги рокли. След като неотдавна ви я по бански и видяхме какъв брой добре наподобява, в този момент се убеждаваме какъв брой доста й отива този бохо изискан в стайлинга. Музата на едни от най-великите дизайнери години явно се усеща най-комфортно в макси дължини, тъй като през последните два месеца носи най-вече дълги рокли.
               

 И служебният министър на защитата нагази в газа 25 авг 2022 | Загуба на евентуално арбитражно дело против Газпром в добавка с $1 милиарда $ санкция - това е мрачният сюжет,...
Понякога са едноцветни – в бяло, розово, лилаво или синьо и с фини бродерии, до момента в който различен път са с изящни флорални претекстове, което ги прави още по-романтични. Задължителните аксесоари, които Клаудия Шифър прибавя към тях са ниски комфортни сандали и огромна сламена, с което дава приключен тип на всяка своя лятна визия, без значение дали се любува на приказния Париж или на спиращите дъха залези в Гърция.
               

И защото лятото още не е свършило, сме подготвени да ви изкушим с някоя и друга шопинг находка точно с сходни рокли. Повечето от тях даже са в понижение, тъкмо като моделите от нашия бранд, които са в разнообразни кройки и дължини, което ги прави подобаващи за друг вид фигури и дами. Рокли, които ще намерят място в стайлинга ни даже и през топлата есен.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР