Китайският производител на телекомуникационно оборудване Huawei представи първата в света

...
Китайският производител на телекомуникационно оборудване Huawei представи първата в света
Коментари Харесай

AND Cloud VR: първият в света VR електронен облак

Китайският производител на телекомуникационно съоръжение Huawei показа първата в света операторска онлайн услуга за потапяне във виртуалната действителност. Това е AND Cloud VR, който бе стартиран взаимно с компанията China Mobile Fujian.

AND Cloud VR предлага достъп до директни транслации, игри, образование и друго наличие във формат за виртуална действителност. Новата онлайн услуга употребява изчислителни запаси и рендиране благодарение на заоблачен графичен процесор и облачна сървърна архитектура.

Китайските компании оповестиха, че са постигнали постоянен размер на видеопоток в действително време и възпроизвеждане с доста висока акуратност. Новата технология доста намалява условията към техническите характерности на VR оборудването. Благодарение на новата облачна услуга разноските за виртуална действителност се понижават със 70-80%. Новата технология не изисква потреблението на кабели.

„Huawei се стреми да оказва помощ на мобилните и другите оператори да реализират триумф във видео бизнеса и да развиват VR услугите посредством лични революционни решения въз основата на новата архитектура. Това ще докара до усъвършенстването на услугите и бизнес моделите на бъдещето“ – сподели президентът на направлението за мрежови решения на Huawei Цзен Синюн (Zeng Xingyun).
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР