НЮ ЙОРК (AP) — Политиката на град Ню Йорк, налагаща

...
НЮ ЙОРК (AP) — Политиката на град Ню Йорк, налагаща
Коментари Харесай

Политиката на Ню Йорк за това колко дълго семействата на мигранти могат да останат в приюти е била „случайна“, установява одит

НЮ ЙОРК (AP) — Политиката на град Ню Йорк, налагаща 60-дневни ограничавания върху престоя на фамилиите на мигранти, беше въведена инцидентно през последните шест месеца — с проблеми като това, че градът не е уведомил бременните дами, че може да са освободени, откри нов одит от градския инспектор.

Градът стартира да изгонва фамилиите на мигранти при започване на януари, с цел да за да облекчи натиска върху напрегнатата си система за заслон. Жените в последния триместър на бременността обаче бяха освободени след новината, че 26-годишна, бременна в съвсем деветия месец, е измежду напусналите.

Тази политика в действителност в никакъв случай не е била записана или обявена вярно на организациите, доставчиците на заслон или на самите дами, съгласно отчета, оповестен от контролера Брад Ландър тази седмица.

„ Няма писмена политика в миналото е бил обнародван. Персоналът и изпълнителите не са получили тази информация. Известието, което получавате, когато получите 60-дневно предупреждение, не ви споделя, ч...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР