Какво е ендобиогенна медицина? Съвременният биомедицински подход е довел до

...
Какво е ендобиогенна медицина? Съвременният биомедицински подход е довел до
Коментари Харесай

Какво е ендобиогенна медицина?

Какво е ендобиогенна медицина?

Съвременният биомедицински метод е довел до извънредно в детайли схващане на физиологията и предлага впечатляващи интервенции за дегенеративни и животозастрашаващи разстройства. Ендобиогенията нито отхвърля, нито е отвън тази система, тъй като се основава на актуалната физиология. Ендобиогенният метод третира индивида в неговата глобалност като система, като цялостна персона.

Как би трябвало да се насочи лекуването?

Основата на ендобиогенното схващане е добре проучената, основана на клинични изпитвания фитотерапия. Лечебните растения работят с тялото, а не против него, посредством вериги за подаване и усилване на способността на органите да създават, секретират или реагират на регулаторни фактори.

Полихимичната природа на растенията разрешава да се третира цялата система, а не обособен рецептор, деяние или орган. „ Рационалната “ природа на ендобиогенния метод се крие в рационалната композиция от лечебни растения, които третират системата като кохерентна единица на активност, а не въз основа на характерни симптоматични резултати в метода, по който лекарството ще се употребява.
Структурните корекции, акупунктурата, храненето, диетата и метода на живот са скъпи лечебни подходи в ендобиогенната медицина.

Към кого е ориентирано образованието?

Френския институт предлага 3 равнища на образование.
Първото равнище може да бъде посетено от всеки, който желае да има знания по основи на ендобиогенната медицина, без значение от специалността. Второто равнище би трябвало да се посещава от хора, които имат съществени медицински знания, както и по диетология и фитотерапия, защото физиологията и фитотерапията ще бъдат обяснени на по-сложен медицински език. Това включва приключили Медицински лицей с всичките им специалности: медицински сестри, акушерки, помощник-фармацевти, опазване на здравето и други, както и физиотерапевти, ароматерапевти, диетолози и други В третото равнище програмата съдържа единствено биологията на функционалността, която съгласно разбирането на ендобиогенната медицина би трябвало да се употребява единствено от приключили: лекари, фармацевти и зъболекари. Биологията на функционалността е една: Иновативно встъпление в медицината! Това е математическа система с доста показатели, изчислени въз основата на серумни индикатори и PKC, по какъв начин би трябвало да се демонстрира връзката сред системите и тяхното положение, хормоналните равнища в тъканите, способността на тялото да се приспособява към времето на проучване и мн. др.Обучението ще се организира онлайн на британски език, а за практическия изпит преподавателите ще идват в България.



Ето и програмата
C1. Хомеостаза и доктрина на ендобиогенената медицина.C2. Лечебни билки и техните галенови форми.C3. Автономна нервна система, нейната семиология и фитотерапия. Част първа. C4. Автономна нервна система, нейната семиология и фитотерапия. Част втора.C5. Жлези и естествени екстракти в дренаж.C6. Концепцията за тапите и по какъв начин да се оправят с тях.C7. Дисбиоза. C8. Системен метод на процесите на акомодация. C9. Възпалителни и инфекциозни болести. C10. Работилница по фитотерапия и образование по наставление. C11. Как да персонализирате храненето и метода на живот съгласно терена. C12. Синтез и по какъв начин да започнете ендобиогенни съвещания.Преподаватели:
*Bounab Reda - лекар по дентална хирургия
*Beрегис Мазери Сорая - доктор
*Джекикова Мария - доктор
*Сан-Сулард Касандрин - лекар по фармация
*Карон Кристел - лекар по фармация

Датата и мястото ще се разгласят в допълнение на всеки, който се запише.

За повече информация и записване:
тел.: 0889 951 200
имейл: [email protected]
Източник: spisanie8.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР