Китайската компания още в първия ден на най-голямата си презентация

...
Китайската компания още в първия ден на най-голямата си презентация
Коментари Харесай

Xiaomi пусна безжична подложка за зареждане на няколко джаджи

Китайската компания още в първия ден на най-голямата си презентация за годината разгласи основаването на платформа за безжично зареждане за голям брой устройства. Подобен план имаха и от Apple. Той бе наименуван AirPower, само че не даде никакви на практика резултати и беше преустановен още преди две години.

Разработчиците на Xiaomi съумяха да преодолеят компликациите с прегряването на станцията, с което Apple не съумя да се оправи и на презентацията оповестиха, че стартират серийно произвеждане на безжично зарядно устройство за няколко джаджи. Очакваната цена на устройството е единствено Щатски долар 90.
 Xiaomi пусна безжична поставка за зареждане на няколко джаджи

Платформата за зареждане Xiaomi ще ви разреши да зареждате няколко съоръжения едновременно, като слушалки, смарт телефони и часовници. В основата на нововъведението е технологията за безжично зареждане Qi. Разпределението на мощността обезпечава до 20 вата за всяко устройство.

На презентацията кетайците приказваха за вътрешната конструкция на зарядната станция, в която 19 магнитни намотки са ситуирани в шахматно състояние и покриват цялата повърхност на платформата. В резултат на това акумулаторните устройства могат да бъдат сложени в случаен ред, без да се съблюдава ориентацията и без да са свързани с несъмнено място.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР