Дете е простреляло друго дете по време на тържество в

...
Дете е простреляло друго дете по време на тържество в
Коментари Харесай

Дете на депутат простреля друго дете на частно парти в Арбанаси

Дете е простреляло друго дете по време на празненство в Арбанаси. По информация на bTV предприемач е чествал рожден ден във великотърновското село. Гостите му са били от общината, участвали са и депутати, измежду тях е бил и националният представител Явор Божанков.

Именно неговото дете е простреляло другото дете в крайници. То е откарано в болница, без заплаха за живота. От Министерство на вътрешните работи потвърдиха пред bTV за случая. Образувано е досъдебно произвеждане. Затова не могат да изнасят повече детайлности.

Неофициално случаят е станал сред 13:30 и 14:00 часа на частно празненство в Арбанаси. Детето на Божанков е произвело изстрела с военен револвер.

Явор Божанков е български правист, депутат и ръководител на Асоциацията на рециклиращата промишленост в България.

Роден е на 11 февруари 1990 година в Горна Оряховица. Юрист, приключил ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “. Юрисконсулт в сдружение, в което е съучастник с татко си.

Депутат е в 44-ото Народно заседание от ПГ „ Българска социалистическа партия за България “, член на Комисията по правни въпроси и Комисията по околната среда и водите. 

Независим депутат в 48-ото Народно заседание. Водач е на МИР Габрово на парламентарни избори на 2 април 2023 година от листата на ПП-ДБ. В 49-ия парламент е народен представител от ПП-ДБ. Съосновател и член е на съдружие „ С религия в положителното “. Женен, има двама синове.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР