Китай и Франция имат възможностите и отговорността да превъзмогнат различията

...
Китай и Франция имат възможностите и отговорността да превъзмогнат различията
Коментари Харесай

Макрон към Си Цзинпин: Мога да разчитам на вас да вразумите Русия

" Китай и Франция имат опциите и отговорността да превъзмогнат разликите и рестриктивните мерки, до момента в който светът минава през дълбоки исторически промени ", сподели Си Цзинпин, представен от китайската държавна телевизия.

LIVE: Xi Jinping meets with Emmanuel Macron

" Отношенията сред Китай и Франция поддържат положителна и постоянна инерция ", добави той.

" Руската експанзия в Украйна нанесе удар по интернационалната непоклатимост. Знам, че мога да разгадавам на вас да вразумите Русия и да върнете всички назад на масата за договаряния ", съобщи от своя страна Еманюел Макрон.

In China, France`s Macron says `counting on Xi Jinping to bring Russia to its senses`

I am convinced that China has a major role to play in building peace. This is what I have come to discuss, to move forward on. With President XI Jinping, we will also talk about our businesses, the climate and biodiversity, and food security.

Френският президент беше приветстват на специфична гала с военни почести. Очаква се двамата водачи да подпишат обща декларация и да разгласят нови покупко-продажби. Макрон е придружаван от огромна бизнес делегация.

По-късно се чака към диалозите да се причисли и ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен. Европа желае да употребява въздействието на Пекин върху Москва, с цел да бъде прекъсната войната в Украйна.

BREAKING: Chinese President Xi Jinping officially welcomes his French counterpart Emmanuel Macron to Beijing
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР