Кирил Димитров, синът на кмета на Несебър Николай Димитров от

...
Кирил Димитров, синът на кмета на Несебър Николай Димитров от
Коментари Харесай

Баровци в Narod.bg: Синът на Николай Димитров ваканцува в Доминикана с гадже и приятел, белото е топ за $20 грама

Кирил Димитров, синът на кмета на Несебър Николай Димитров от първия му брак, лети на първокласна почивка в далечна Доминикана с авера си Димитър Стоилов Панев и гаджетата им, издаде пред Narod.bg източник от източваната от години морска община.

 Справка на Narod.bg осветли полета на несебърските велможи, прокуратурата може да се поинтересува от произхода на парите за първокласните ваканции

34-годишният Кирил Николаев Димитров, 44-годишният Димитър Стоилов Панев и метресите им летят за Карибите с полет от летище „ София ”. Проверката ни сподели, че връзка има в 06,25 ч. с полет до Франкфурт, Германия, оттова до Punta Cana Intl Airport против 753 евро на човек.

Продължителността на полета с самолетна компания Air Canada дружно с прехвърлянето е 22 часа и 20 минути.

Баровската почивка на кметския синковец не е по джоба на елементарния българин – цените за 7 нощувки на all inclusive стартират от 4000 лв., без да броим превоза до оня завършек на света.

Реклама

Мястото е обичано на хора, които харесват рисковите почивки, щедро гарнирани с „ бело ” – тук качеството му е на международно равнище и е единствено по 20 $ за грам, призна информаторът ни.

Преди време гаджето на Кирил Николаев Димитров бе изловена да гази Закона за придвижване по пътищата като кмет публични поръчки.

 Ето кадър, който демонстрира ВИП статуса и нахалството на евентуалната снаха на Николай Димитров, която паркира лъскавия си мерцедес като албански камионджия, само че законът не я лови…

Както първо Narod.bg писа, през 2008 година спътникът на кметското синче – Димитър Стоилов Панев, е пробутан от самозабравилия се Николай Димитров за шеф на отдел „ Търговия ” в общ. Несебър след нелегално извършен конкурс.

С рамо от Николай Димитров неговият доближен е нагласен на поста, макар че не дава отговор на условията – няма и ден трудов стаж, с изключение на търговийката на личната си сергия.

Оттогава насам пионката на кмета пораства до зам.-директор и най-после до шеф на общинското дружество „ Благоустрояване, комунално стопанство и озеленяване ” в Несебър.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР