Ким Кардашиян плати със здравето си каприза да облече веднъж

...
Ким Кардашиян плати със здравето си каприза да облече веднъж
Коментари Харесай

Ким Кардашиян облече легендарна рокля и й се случи нещо ужасно

Ким Кардашиян заплати със здравето си каприза да облече един път една рокля.

В изявление за „ Allure “ Ким Кардашиян разкрива, че е била на строга диета в продължение на три седмици, с цел да отслабне и да облече фамозната рокля на Мерилин Монро на тазгодишната Met Gala. Диетата е дала стремежи резултат, само че е коствала здравето ѝ.

Риалити звездата и гуру по грим отслабна с близо осем кг и мина по аления килим в рокля на Bobby Mackey. В изявление тя изясни, че смяната в хранителния режим е довела до псориатичен артрит. Точно преди да стартира диетата си, тя е спазвала вегетариански вид хранене, само че другата диета, която е почнала, е съдържала в себе си ястия с месо.

„ Псориазисът пламна по цялото ми тяло и получих псориатичен артрит. Не можех да движа ръцете си. Трябваше да отида при ревматолог, който ми назначи терапия. Изплаших се и незабавно изключих месото от диетата си. Скоро всичко се успокои “, споделя тя.

В диетата на Кардашиян е нямало въглехидрати или захар. Въпреки че към момента твърди, че тя е сполучлива и че задачата е реализирана, последствията за здравето към момента са налице.

Източник: life.dir.bg
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР