Киелце. Георги Стоев допусна второ българско поражение на световното първенство

...
Киелце. Георги Стоев допусна второ българско поражение на световното първенство
Коментари Харесай

Индиец спря Георги Стоев в Полша

Киелце. Георги Стоев позволи второ българско проваляне на международното състезание по бокс за младежи и девойки в Киелце, Полша. Българинът отстъпи на индиеца Гупта в категория до 91 кг. Родният национал се хвърли самоуверено, само че не му доближи задоволително акуратност и трябваше да се помири със загуба с 0:5 съдийски гласа.

Стоев изоставаше ръстово от противника си, само че компенсираше с доста дейни дейности по кръга. Той съкратяваше дистанцията с комбинации с леви крошета и ъперкъти в тялото, комбинирани с десни прави в главата. Българинът хвърли доста старания, само че те не бяха увенчани с триумф от съдиите, които в първия рунд избраха Гупта. Индиецът продължи да се възползва от ръстовия си задатък, което му разреши да вкара чисти попадения от отдалеченост, до момента в който нашият национал търсеше метод да пробие с леви и десни прави, като в самия край още веднъж се хвърли с всички сили, само че за жалост изоставането му стана значимо, губейки с 0:4.

В решителния трети рунд Стоев опита да обърне нещата, само че към този момент бе прекомерно късно и по този начин той инкасира проваляне на старта на международното състезание.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР